Eltim kaynanamn bacısınn kızı daha 1 sene olmadı evleneli çalışıyor markette kasiyer, Bn aileden değil. Akrabalık bağımız yok, neyse kaynanam eltöden bişi isterken dileğim bebeğim kurbanım diye yalvararak iş yaptırıyor bişi istiyor flan gecen ben bişi yaptm ne yaptığımı tam hatırlamıyprm bu nasıl olur böyle olmaz flan dedi bnde haklısın bana yalvarman ı beklemem gerekti yapmak için dedim bnm gibiler yaranmaz hiç bir zaman sen demen önüne gelince kötü oluyor haklısın dedim niye küsğyorsn dedi ben de küsecek bişi yok olanı söylüyorm dedim Bn kimseye yalvarmam bilmem ne dedi, 6 senede bana 1 kere kızım yada adımla seslenip bişi demedi hayla arada bni çağırken ııı dilek ııı bilmem ne snra adımı söylüyor, şmdi beraber kaynanamn anasına gidecekler komşuların yannda söylüyor bakm onla gidecek diyor hiç bana demiyor sende gelirmisin diye milletn yannda duyuyorum beraber gideceklerini hani söylese gitmemde,eltmde anmasına gitti kaynanama söylendi bile ben gdyorm 3 gün yas tuttu kaynanam beni kıskandırmak için mi yapıyor