0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde (3,073 puan) tarafından
Eltim kaynanamn bacısınn kızı daha 1 sene olmadı evleneli çalışıyor markette kasiyer, Bn aileden değil. Akrabalık bağımız yok, neyse kaynanam eltöden bişi isterken dileğim bebeğim kurbanım diye yalvararak iş yaptırıyor bişi istiyor flan gecen ben bişi yaptm ne yaptığımı tam hatırlamıyprm bu nasıl olur böyle olmaz flan dedi bnde haklısın bana yalvarman ı beklemem gerekti yapmak için dedim bnm gibiler yaranmaz hiç bir zaman sen demen önüne gelince kötü oluyor haklısın dedim niye küsğyorsn dedi ben de küsecek bişi yok olanı söylüyorm dedim Bn kimseye yalvarmam bilmem ne dedi, 6 senede bana 1 kere kızım yada adımla seslenip bişi demedi hayla arada bni çağırken ııı dilek ııı bilmem ne snra adımı söylüyor, şmdi beraber  kaynanamn anasına gidecekler komşuların yannda söylüyor bakm onla gidecek diyor hiç bana demiyor sende gelirmisin diye milletn yannda duyuyorum beraber gideceklerini hani söylese gitmemde,eltmde anmasına gitti kaynanama söylendi bile ben gdyorm 3 gün yas tuttu kaynanam beni kıskandırmak için mi yapıyor 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynı benim kyannaa ne kızım der ne de adımı iftira attı zaten başta çok kibirlidir kendileri 

İyi demişsin bu arada
(3,073 puan) tarafından
Lafımı söylüyorm da kıskanıyorsun diyeceksiniz ama zoruma gidiyor
tarafından
Hayir bu kıskançlık değil gelin ayırma canım
(3,073 puan) tarafından
Çok zoruma gidiyor gerçekten de başına bişi gelse bişi istese 2 eli kanda da olsa ilk bnm eşim koşar annesine halbuki ama yarnmz diyorum ya
-Reklam-
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Kıskandırmak için değil yeğenine kaynana olursa akrabalar ne der sonra. Emin ol teyze kaynana olunca teyzelikten çıkıyor 
(3,073 puan) tarafından
Ne oluyor teyze olmuyor kaynana olmuyorsa, bana yaptığınn serçe parmağını ona yapmıyor bazn cidden çok zoruma gidiyor eşimle evliliğimzn tmelinn sağla. Olmaması onun yüüzndn bize çok karıştı onlara evinize gidin bilemem ne yapın diyor
(13,316 puan) tarafından
İki gün sonra çıkar kokusu emin ol ortalıkta ardından konuşmadığı yoktur. Pek sallama sen de onları hayat kaynanasız çok güzel inan
(3,073 puan) tarafından
Akrabaları diyor zaten bu güya akraba ne slm verir ne konuşur umursamaz kaynanama diyolar da Bi demiyor duymamazlıktan geliyor, inanın bazen içim içimi yiyor kimsenn kötü olmasını istemem ama bana yaptığı yaşattıklarının karşılığını en sevdiğinden alsn istiyorm, beni çok yıprattılar
(13,316 puan) tarafından
Öyle deme beddua kötü birşey. Sen karışma onlar kendileri girecek zaten zamanla. Sen de pek karışıp uğrama hep dilek geline kalsın iş de ben o zaman göreyim
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Hayır bariz yeğenini tutuyo
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Gör bak canım onlar birbirine düşecek tatlı olan yine sen olacaksın demedi deme. Akraba evliliği akıl işi değil bence. Benim eltimde dayısına gelin geldi eltim kendi tarafına çıt duyursa anında burda duyuluyor. 
(3,073 puan) tarafından
Kız ben evime geldim diye kıyamet koparıyordu altn altn, yeğenine kzım evine git burda işin yok diyor ee öyle kolaydı benim niye burnumdan getirdin
(1,618 puan) tarafından
Kocadan da kaynaklanır canım kocan seni ne kadar savunursa o kadar tatlı olursun
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Benimki teyzem ne kızım der nede gelinim ne de tatlı söz adımı ağzına zor alır 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Ben olsam hiç takmam ayrıca o akrabası normal karşılarım beni sevmiş sevmemiş çağırmış çağırmamiş takmam hiç kimle nereye giderse gitsin
0 oy
(987 puan) tarafından

Bırak iyi olsunlar yaa! 

Sen kafan rahat, takıl teyze yeğen gelin kaynana olmuş.

Sen elini ayağını çek.bu arada bende teyze geliniyim.:D

Bazen keşke yabancı olsam diyorum.

En azından millet ne der derdi yok :'(

(3,073 puan) tarafından
Onu aldığında beri en azındna benden kocamdan uzak duruyor bir nebze, de beni kıskandırmaya çalıştığını dışladışını düşünüyorum o yüzden yoksa günahım kadar sevmiyorum kaynanamı
(987 puan) tarafından
Uff en iyisi.bende eltimle araları çok çok iyi olsun isterim, anne kız gibi olsunlar istiyorum.ama yenede en Ufak bir şeyde bile beni cagir.Allah razı olsun hakini yiyemem kötü davranmıyor.bir iş yapınca binlerce kez teşekkür ediyor ama.herseyide bana yaptırmak istiyor.bu arada beş tane de kızı var.ayni. Mahheledeyiz:+((((

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 320 göst.
22 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde fffilizzz (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 390 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 353 göst.
14 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Busra_beydogan4195 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 189 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu

408,167 soru

12,259,359 cevap

37,328 kullanıcı

...