Eskiden bir komsum vardı. ( Kocama karşı asla kötü bir niyeti yoktu yüzde bir milyar eminim ) Ama apartmanda ne zaman karsilassak eşin bu gece geç geldi , bugün ise gitmedimi izinli mi gibi şeyleri takip ederdi. Evime misafir gelince annen mi , kaynanan mi geldi diye sorardı. Nazik nazik geçiştirdim hep birazda saf bir kadındı. Bendende büyük saygisizlik olmasın diye hep sustum.
En son abim geldi doğum yapacağım zaman çalışmıyordu eşim ise gittiği için geceleri tek kalamadigim için iki hafta yanımda kaldı bana baktı. Bir gün dedi ki canım abin mi geldi bende evet dedim. Aaa kocanın abisi mi , senin abin mi.
Kafamda şimşek patladı. Yani ne demek istiyor kocanın abisiyse kayninla evde kocan gelene kadar tek mi kalıyorsun diyor. Aaaaaay delirdim. Hiç bir cevap vermeden ! Eğer bir daha bana evimle ilgili soru sorarsan altından kalkamayacagin cevaplar alırsın dedim. Bir daha o oldu.
Kendi öz abimin hesabını verecek duruma getirdi beni. Sonra selam dahi veremedi , terbiyesiz düşününce bile sinir oluyorum.