Üst komşumun 2 çocuğu var biri 1. Sınıf diğeri 4 yaşında galiba tam bilmiyorum küçük olan yaramaz bir çocuk evde sürekli zıplıyorlar bir kapı kapatıyorlar ev sallanıyor ve çocuk ağlarken bağıra bağıra çığlık ata ata ağlıyor 1 kere binada kıyameti kopardı hadi dedm öğlen ama bu sabah 09:30 da bina inledi anne, babası kızdı ama binada bırakıp alt kata indiler çocuk çığlık atıyor bebeğim bütün gece uyumadı sabahta kalktı ağladı zorla uyuttum benim katıma geldi ama ne çığlık atmak anlatamam bende kapıyı açtım bebek uyuyor bağırma dedim kapattım zaten gecede seslerinden uyuyamıyoruz 6 aydır sesim çıkmadı
böyle bir mesaj attım ve gayet sakin kibar bir mesaj bu ama kendisinin yazdıklarına bakın gerçekten herkes söylüyor edepsiz sizden önceki kiracılarda bunların sesi yüzünden taşındı demişlerdi inanmamıştım hayır çocuğunu al kucağına binadan çık niye bağırtıyorsun siz olsanız tepkiniz ne olurdu
Kadın da gayet sağlıklı bence. Bir kere uyarmışsın zaten farklı durumları tekrar tekrar vurgulaman yanlış olmuş. Çok ayıp yani (senin yaptığın)
1,501,918 soru
24,523,655 cevap
359,619 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın