Kızlar ben ramazan bayramında ailemin yanına gitmek istedim kaç senedir bayramlarda gidemiyorum.Eşimde kurban bayramında git dedi.Ama kurban kesmicekmiyiz dedim o da bu durumda kesemiyiz dedi.kesin mı dedim evet kesin dedi peki tamam dedim.Aylar öncesinden kaynanam siz kesemezseniz de 1.5 milyarlık et alırsınız diyordu.eşimde öyle diyor du ama bende dedim ki aldığımız et kurban yerine geçmiyor kı ihtiyaç halinde kıyma falan alırız dedim.Kaynamamın maksatı bize et vermemek yada biz et alıcaz diye az et vermek.çünkü her sene keser kimseye vermez dolabı doldur.kimseyi tanımıyoruz kı herkes kesiyor der.şimdi kayınbabam memlekette kurbanlık bakıyorlar.eşimide aramış.kişi başı 4.5 milyar düşüyor demiş .eşimde ben o kadar veremem demiş.kayınbabam da ben yarısını vereyim demiş.öyle kaldı .şimdi kayınvalidem aradı naptınız kurbanı diye öyle duruyor dedim .o zaman sizde bir koyun alıp kesersiniz diyor .kayınbabamın yardım istedigini engellemiş.işte maksatı hem et vermemek hemde ben ailemin yanına gitmeyim.onu istiyor.bende koyun istemiyorum yiyemiyorum çünkü hem o da 3 bin falan mış .kadının maksatına bakın ya önce et aldırıyordu şimdi de koyun kestiriyor.