Ya benim psikolojim bozuldu artık kaldiramiyorum bebeğim 8aylik oldu hala ekgida reddediyor ancak zorla pekmez nfalan şekerli gibi olursa bulamaç gibi bazen yiyor ne yemek ne peynir...hele ayrı ayrı hiç yemiyor bulamaç da iyi değil nereye kadar bulamaç .Sürekli kucakda önce kolikdi bitti ekgida çıktı aynı odada arkamı dönsem agliyo .yemeğini yemiyor sürekli beni istiyor hicbirseyden memnun değil oyun oynanıyor nkendi kendine illa benn olcam artık kaldiramiyorum..
Uyumuyooooo...uyusa dinlencem ona yetecem ama yok bugün sabah 9da kalktı birkwz ikide uyudu onbeş dakika okdr birde şimdi uyudu ...az evvel artık kaldiramiyorum sırtım ağrıdı ağladı ağladı kucağıma almiyorum diye ama kaldıramıyorum busefer bende oturdum ağladım canım sıkılıyor zatten gurbetdeyim tekim.Nasil şansım varmış ha bu bebekler düzeliyor munyoksa huysuz olan hep böyle mi gidiyor....mamasını bile 200ml mesela hiç bikerede bitirdiğini görmedim Hep 90-100 bir saat ikisaat sonra belki 80-90daha oda keyfi gelirse....hastalığı falan yok ama artk bende anneligimi yaşamak çıkarmak onla gezmek nebilim anlatamıyorum memlekete gitmek istemiyorum hickimseye anneme bile sigamiyorum öylemi heryerde aynı...Çok uzun oldu kbkmayin hakkınızı helal edin.