0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (240 puan) tarafından

Kaynanamlarin 2 köpeği var küçük ırk. Biz gittiğimizde balkona kapatıyorlar kızım korkuyor. Sorun şu ki evde acayip tüy var abartısız her yerde. Kızımın ağzi yüzü kıl oluyo eline ağzına götürüyor. kac kez kıl ayıkladim agzından. Bazen yemek yemeye gidiyoruz tabağimdan bardagımdan kıl çıkıyo midem bulanıyo. Onlarda evine cok bakan insan değiller temizlik fln hak getire yapmıyorlar yerler fayans ve kıl dolu. Kıyafetleri de ayni şeklide baştan asagı köpek tüyü kızı kucagına aliyolar kıl tüy içinde kaliyo cocuk. Ben diyorum ki msj atsm kaynanama böyle böyle tedirgin oluyorum ayni size yazdiklarimi yazsam. Kızım için  Artk siz gelin biizm eve desem ayıp etmiş olur muyum. Bizim eve gelmiyolar hiç bu arada

Bide hayvanlarin aşisını da yaptırmiyolar eve bazen çiş kka yapıyorlar

10 Cevaplar

+1 oy
(16,603 puan) tarafından
Ben olsam anne bak surda kil çok burda çok der der başının etini yerim iğrenç ya 
(240 puan) tarafından
Bugun dedim.. ne kadar cok kıl var ya her yerde dedim kızımın her yeri tüy oldu fln dedim hiç orali olmuyo
(7,035 puan) tarafından
Ben okurken midem bulandı kiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizim ev bahçeli ve issiz yerde bahçenin bir kısmında mecburen köpek var gelenden haberimiz olsun diye. Ama inan ki bana bile gına geldi 23 aylık kızım oynamak istiyor yanına gidiyor vs. Birde evde olsa yapamazdim ben . Eskiden kedi de köpek de besledim ama bebek olan yerde doğru bulmuyorum . Yaz bence 
(240 puan) tarafından
Mrs eris oğlun nedn öyle oldu tüyden dolayı mi
tarafından
@ecelidunya tanıdığım insanlar var kuş,  kedi tüyü yüzünden kist oluşup ameliyat olan.  Ben tam bu konuya hakim değilim kendi başıma gelmedi çok şükür
tarafından
@koalam yok canım makarna  kaçtı boğazına
(240 puan) tarafından
Çok gecmiş olsun canım
tarafından
Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın
0 oy
tarafından
Köpeklerin aşıları düzenli yapılıyorsa ve çocuğunun alerjik bir reaksiyonu yoksa benim bildiğim bir zararı yok. Aksine h ayvanla büyümesi haşır neşir olması güzel birşey. 
(240 puan) tarafından
Aşilari yok canım ve eve çiş kaka yapıyolar. Bizde çok hayvanseberiz evde kedim de var. Ama bunların ev berbat görsen hak verirsin yemeklerden bile tüy çıkıyo
tarafından
aşıları yoksa temiz bile olsa parazit taşıyabilirler. o doğru değil zaten.
(240 puan) tarafından
Zaten tüy deil tüydeki parazitler kist yapıyo aşi olduktan sonra korkmayın dedi veteriner
tarafından
ama yokmuş. bencede uzak tut o zaman
0 oy
tarafından
Gorumcemin evinde de 25 tane kedi var her yer tüy ben gitmeyi kestim nedenini de söyledim
tarafından
Çok fazla aşırı fazla hemde
tarafından
Bız evde 2 cocuga zor bakıyoruz :)) 25 kedi ☺️☺️
tarafından
5 tane de çocuk var evde
tarafından
Masallah
(240 puan) tarafından
Hey maşallah kız o ne öyle ben bi kediye zor bakıyom evde
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Canım bence ayıp olmaz ya aşısı da yokmuş olur mu öyle çok sıkıntı ufak çocuğun  var sen de onu düşünmek korumak zorundasın eşine de söyle bu durumu
(240 puan) tarafından
Eşime kaç kez dedim ama ailem üzülr diye ses çıkarmıyor eşimin haberi olmadan msj atcam.
0 oy
tarafından
Bu tam olarak ben sayilablriz kaynanamlardada kopek var tuvalte koyuyorlar  ama ister istemez kili tuyu heryerde bizde onun kavgasindayiz kapiya birakin diyoruz bakalim napicaklar. Ogluma bakicak cnku evde istemiyorum kesinlikle birakmazsa annem bakicak artik ama ilerde ev aldigimiz zamanda gelip benimle yasayamaz cocuguma bakmazsa ben acik acim soyluyorum ama temizliyoruz vs diolar bsey demiorm artik gittigimde oglumu baddaniyesine koyuyorum ama braz buyudugunde gitmem cnku heryerden geleblir ben evdeki kuşu gonderdim babama kopekle ayni yere birakamam
(240 puan) tarafından
Bizde sürekli eşimle kavga ediyoz bu yüzden. Bize gelsinler diyorm koca insanlari ayamıza mi getircez diyo arabayla getir götür diyorm yok diyo
(182 puan) tarafından
Kapıya bırakın derken?
tarafından
Bahceye yani bahcede yer var
(182 puan) tarafından
Sanrım  daha önce 4 ayaklı çocuğunuz olmadı ki bu şekilde bahçeye bırakın  diyorsunuz. O hayvanların evi evin içi o şekilde alışmışlar. Kaynananızla kayınpederiniz o köpeğin annesi ve babası. İnsanlara diretmeyin bence ki köpekle büyüyen bebekler daha mutlu ve sorumluluk sahibi olarak büyüyorlar. Ayrıca bağışıklıkları da daha güçlü oluyor. Benim 75 günlük bebeğim köpeğimle ilk doğduğu günden beri haşır neşir hiçte sorun olmuyor. Bence siz eşinizle o köpeğin aşıları parazitleri yapılmıyorsa o sorumluluğu alıp veterinere götürün düzenli. Tüylerini kestirin bu şekilde hem kimseyi kjrmazsınız hemde o zavallıcığın vebalini almazsınız. Bir anda kendini bahçede  bulup psikolojisinin bozulmasına nedem olmazsınız.
tarafından
Misafir gelicegi zaman bahceye koyabiliyorlardi yani detayli yazmadim ama bahcede hic yasamamis olsaydi bunu istemezdim zaten
0 oy
tarafından
Benim kaynana gil de tavşan bakıyor evde çözüm buldum gitmiyorum. Ayrıca temizlikte ayda bir yapiyorlar
(240 puan) tarafından
Bizimkiler ayda yılda belki yaparsa yapar. Hiç götürmek istemiyorum kızımı. Ama eşim bu seferde aksilik çıkartıyo. Bnm ailem görmezse seninkiler de görmesin diyo gurbetteyim Bn bide
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Eşine şöyle o söylesin annesi gile 
(240 puan) tarafından
Dedim ama ben söylemem ayıp olur diyo. Eşimden gizli msj atcam artk yapcak bir şey bırakmadilar
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Yani bende evde iki kedi bakıyorum dükkanda da köpeğimiz kızım hayvanları çok seviyo ama asla tabaktan bardaktan kıl çıkmadı bu zamana kadar ****** bakılan evler ekstra temizlik istiyor ve aşılarının olması sıkıntı konuş kaynananla kızının sağlığı için sonuçta
(240 puan) tarafından
Evet Hersey onun sağlığı için. İster kırılsın darılsın.. Eşime demeden habersizce msj atcam kaynananya
0 oy
(11,703 puan) tarafından
Eve mi sokuyorlar köpeğş
(240 puan) tarafından
Evde bakıyorlar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 238 göst.
19 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmaaaa33 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 297 göst.
3 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Defnedamla (304 puan) tarafından soruldu