Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_f92e11688a7347c156a40f46ed80b698, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Oğlum vurmaya başladı ne yapabilirim-Aile & Aşk
0 oy
437 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (159 puan) tarafından
Arkadaşlar oğlum 26 aylık İki haftadır annemde kalıyorum yegenlerim geliyor onlarla falan oynuyor tam olarak neyden kaynaklı bilmiyorum ama vuruyor bir şeyler fırlatıyor suratıma bana bagriyor bu tarz kötü davranışları oluştu bir haftadir böyle nasıl vazgecirecegim bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(25,196 puan) tarafından
Üstüne gitme yapma vurma deme bişeye kızdın galiba ne oldu diye sor vurdugu zaman. 
(159 puan) tarafından
Aynen üzerine gittikçe daha çok vuruyor ama canım acidiginda da bir şekilde bunu belirtmek istiyorum yanlışı doğruyu da bilmesi gerekiyor
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Ya o sırada birlikte oynamayı beceremez ki çocuklar. Bnce onlarla oynaması için çok bırakma. Vurmaya filan başladığında önce ilgisini başka yere çek. Sonra al odana götür. Kitap oku. Beraber oyun oynayın. O çocuklar gidince tekrar cikart
(159 puan) tarafından
Yegenlerim buyukler canım oynatiyorlar biri dört biri beşinci sınıfta ben gotrursemde çocuklar iki dakika durmaz ki peşimden gelirler uyuturken bile zorla uyutuyorum
(1,466 puan) tarafından
Ama sıkıntı orda . Dikkatli izle oynatayim derken bişey yapıyor olmasınlar
(159 puan) tarafından
Bakıyorum canım sürekli gözüm uzerlerinde
0 oy
(1,453 puan) tarafından
O donem de benim oğlumda öyleydi hiç bisey demedim ama 1 Ay falan sürdü bıraktı şuan 3.5 yaşında şükür yok ama bu aralar ısırma peşinde herkesi
(159 puan) tarafından
Daha önce bir yerden gördu biraktirmistim yine gördü heralde yine başladı uğraşıyorum bakalim
(1,453 puan) tarafından
Çok zor ya Allah yardımcımız olsun
(159 puan) tarafından
Aynen canım ya bayağı uğraştırıyor
0 oy
(20,560 puan) tarafından
Ben vurduğun zaman acıyor sevebilirsin.boyle diyerek.elini.cici yaptırarak.sevdiriyorum yüzümü
(159 puan) tarafından
Deneyeceğim bakalım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 127 göst.
6 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 60 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ummugulsum (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
6 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Damla berna (2,386 puan) tarafından soruldu

413,953 soru

12,459,578 cevap

46,642 kullanıcı

Kategoriler

...