0 oy
97 göst.
Aile kategorisinde (20 puan) tarafından
Kızlar ayrıntılı ultrason olduğunuz da kaç ödediniz kaçıncı haftada gittiniz ben medikalparka gidiyorum doktorum radialoji bölümüne yönlendirdi acaba detaylı ultrason da herşey tespit ediliyor mu hastalıklar vs down sendromu gibi 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bugün 400 TL ye yaptırdım şükür bir sorun çıkmadı 
tarafından
Hee şeye bakılıyor
(20 puan) tarafından
Gözün aydın canım down sendromu tespiti yaptılar mı ense kalınlığı ve burun kemiğine mi bakılıyor
tarafından
Onlara bakılıyor canım evet ben 2 li tarama yaptırmadım o zaman bakmıştımdoktorum zaten burun kemiğine ve ense kalınlığına bunda da olması gerektiği gibi dedi
(20 puan) tarafından
Benim test sonuçlarım kötü çıktı ama 12 haftada yapılan 2 li tarama ultrason da normal di herşey
tarafından
Stres yapma canım o zaman. İnşallah sağlıklıdır bebeğin. Test sonuçları yanıltıcı olabilir diyor herkes doktorlar dahi
-Reklam-
0 oy
(1,467 puan) tarafından
21 de gittim 300 ödedim. Çoğu şey görünüyor
(20 puan) tarafından
Gözün aydın canım sağlıcakla gelsin kaç dakika sürdü❤️
(1,467 puan) tarafından
Geldi ki cnm. 3 aylık şuan
 Yarım saat durmuştum
0 oy
(245 puan) tarafından
Gittiğin doktora göre değişiyor benim bebeğim de sıkıntı vardı bi doktora gittim 400 verdim bi doktora gittim 270 verdim herseylerine bakıyorlar tek tek 
tarafından
Çok geçmiş olsun ne sıkıntısı oldu acaba? :(
(245 puan) tarafından
2 bobreginde de büyüme vardı bir böbreği doğunca düzeldi diğeri için devamlı doktora gidiyoruz şuan iyi şükür
tarafından
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifasını versin inşallah.
0 oy
tarafından
Ben devlette yaptim bütün organlara tek tek bakıyor canım burun el kol omurga bacak kaşık vs. Down için felan 2 li ve 3 lü tarama testleri yapılıyor zaten spina bifida felan hep 2 li ve 3 lide tespit ediliyor ama hiç biri 100 de 100 sonuç vermez

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 56 göst.
5 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (317 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 221 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Annelik (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Atmacazehra (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 265 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mheser22 (298 puan) tarafından soruldu

404,854 soru

12,127,986 cevap

36,491 kullanıcı