+7 oy
966 göst.
Diğer kategorisinde (1,313 puan) tarafından
Kızlar ben inanmıyordum bence abartılıyor bu kadar da olamaz olsa bile haberlerde çıkar diyordum ama maalesef doğru 10 yaşındaki teyzemin kızını kaçırmaya çalışmışlar teyzemler arayıp çocuklarına dikkat et dedi .

Ülkeyi afganlar suriyeliler doldurdular bunların olacağı çok belliydi herseyimize göz diktiler hele bu agfanlar o kadar ******** insanlar ki gençleri çok pis haberlere bence bu yüzden yansımıyor çünkü ülkeyi kendi elleriyle bu hale getirdiler onlar burda sefa sürerken 25 yaşında genç kizlarimiz dul kalsın çocuklar babasız kalsın neden askerimiz Suriye'yi korusun aman ha onların topraklarina bişey olmasın benim görüşüm bu linç yersemde yerim .

27 Cevaplar

0 oy
(2,840 puan) tarafından
Allah'ın cezaları defolup gitsinler artık onları başımıza saranlardan Allah hakkımızı alsın inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kmin umrundaki daha dün buraya bir otobüs Afgan geldi
0 oy
(45,036 puan) tarafından
İnanıyorum bende yan komşum daha üç gün önce dedi bizim okuldada bir çocuk kayıp diye çok dikkat etmemiz gerekiyo hemde cokk
0 oy
tarafından
Bu haberler doğru cnm geçen bnm başıma da geldi postum duruyor hala oku 
0 oy
(630 puan) tarafından
Cennet vatanım elden gitti kimin umrunda. Hala ezan susmaz vatan bölünmez bilmem ne bilmem ne.... Yazık bu ülkeyi bu hale getirenlere. Sözde müslüman kardeşlerimize kucak açtık nerde ** kopuk hırsız sapık var hepsini doldurdular ülkeye. Sandıkta dur git demezsek bunlar daha iyi günlerimiz malesef

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 314 göst.
25 Mart 2020 Diğer kategorisinde Nursenanin annesi❣ (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 346 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde YAVUZ AMINE (822 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 177 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Serapse (151 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 504 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,139 soru

12,332,065 cevap

39,252 kullanıcı