0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yarın eşimin işi için lütfen dua edin bizim için çok önemli geleceğimize yon verecek .Rabbim herkese hayırlı risk nasip etsin 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bizim olmadı inşallah sizin olur Rabbim büyük 
tarafından
Ayyy busracim çok heyecanlıyım ya eşimi uyuttum erkenden icim içime sığmıyor.
Rabbim sizin hakkkınizda da hayırlısı nasip etsin canım Rabbim hayırlı kapılar açacak güneş elbet bizim içinde doğacak:)
tarafından
Inşallah Rabbim büyük yaa çok üzüldüm bizimkine ama valla sizinki olursa çok sevinecem Rabbim çok güzel kapılar açsın size Allahım yarın olanı da ilerdeki olanları da hepsi için eşin basarsın inşallah aminnn çok içten söylüyorum
tarafından
Ayyy ağlattin beni ya :( Çok çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına almanı nasip etsin canım benim .Evlendim evleneli hepbbir bebek bebek dedim sonra dusuk tehlikeli gebelik sonra o bebeği kaybettim dünyam yıkıldı gibi onun piskoloji derken her hamile kaldığımda sanki çamaşırımda kan görecem diye wcye gitmeye korkuyordum öyle öyle derken Rabbim çok güzel bebeler bana nasip etti O derdim bitti derken bu sefer hep iş sorunu karşımıza cıktı maddi acıdan tam toparladık derken yine zorlandık valla kurban olayım Allaha bunada şükür imtihan buymuş diyorum ama bazen çok bunalıyorum ya:(
tarafından
Bilmez miyim iş imtihanını ahh ahh bende 5 yıl oldu evleneli neler cekiyoruz hala Rabbim büyük elbet bir kapı açar bize
tarafından
Canım eşim gitti herşeyden geçti ama kolundaki aşı izini bahane ettiler ayy çıldırdım 3 5 faça izi olanı geçirip eşini bıraktılar valla her yere şikayet ettim sonucu bekliyoruz .sinirimiz bozuldu bütün herşeyden geçti koldaki o izden bırakmak sadece mazaret saçmalık büyük hakkımız yenildi:(
-Reklam-
0 oy
(2,355 puan) tarafından
İnslalah istediğiniz olur Allah gönlünüze göre versin insallah 
tarafından
Ayy amin canım Inşallah inşallah:)
0 oy
tarafından
Allah insallah en hayirlisi nasip etsin size. gonlunuze gore versin canim :)
tarafından
Cooook teşekkür ederim canım benim Rabbim razı olsun:)
tarafından
amin cumlemizden ❤
tarafından
❤❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Rabbım gönlünüze göre versin inşallah canim benim 
tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim ya Çok heyecanliyim
tarafından
Hade hayırlısı olsun inşallah canim
tarafından
Amin canım ❤❤❤
0 oy
(136,869 puan) tarafından
allah gonlunuze gore versin
tarafından
Sağol canım amin❤

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 273 göst.
9 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevo_sevo (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 448 göst.
17 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ferhan CEYHAN (41 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 183 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Bala (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 87 göst.
20 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (824 puan) tarafından soruldu

413,469 soru

12,447,763 cevap

46,207 kullanıcı

Kategoriler

...