+1 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (142 puan) tarafından

Dar bir zamandayim yarın beklediğim güzel bir haber dua edin olsun evladımin kalp atışını duyayım rabbim ben ve benim gibi olan butun kadınlarında yardımcısının olsun inşallah şu hayırlı günlerde dualarınıza bizide katın çok sagolun

7 Cevaplar

+2 oy
(8,485 puan) tarafından

Allah gönlünden geçeni hayırlı etsin sana.

(142 puan) tarafından

Allah razı olsun kardeşim çok sağol Allah razı olsun inşallah 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

RRabbim once hayirli sonra gonlune gore bi evlat verdin InsaAllah 🤲

(142 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun kardeşim inşallah 

+1 oy
(33,597 puan) tarafından

Allah gönlünden ne geçiyorsa sana onu nasip etsin ❤️

(142 puan) tarafından
+1

Cümlemize inşallah çok sağol canım Allah razı olsun 

+1 oy
(4,910 puan) tarafından

Günaydın ❤️ kalbini ferah tur mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler, hayırlı haberini alırız inşallah 

(142 puan) tarafından

İnşallah çok sağol canım Allah razı olsun 

+1 oy
(4,879 puan) tarafından

İnşallah duyarsın canım benim inşallah 

(142 puan) tarafından

Allah razı olsun kardeşim çok sağol inşallah rabbim bizleri darda birakmasin

0 oy
(839 puan) tarafından

Defalarca kayıp yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.  İnşallah duyarsın minik kalbini

(142 puan) tarafından

İnşallah Allah razı olsun bnmde iki kaybım var süreç çok zor oluyor gerçekten rabbim yardım etsin

0 oy
(125 puan) tarafından

Şimdi sorularınızı okudum hayırlı olsun çok şükür olmuş çocuğunuz. Bir başka sorunun yorumunda gördüm merak ettim sayfanızı. Bende aralıkta boş gebelik geçirdim daha ilk gebeliğimdi. Şimdi tekrar istiyoruz geçen ay ümitliydim ama adet oldum sizce bebeğin tutması için neler yapmalıyım( ikiz gebeliğe bayılıyorum Allah inşallah bana da nasip eder)

(142 puan) tarafından

İnşallah rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah canım ben o ay klomen kullanmıştım ben çok dua ettim tehhecut namazları kıldım namazda canı gönülden Rabbimden istedim benim iki kaybım var ben dua ederken rabbim alanda verende sensin aldıklarının yerini doldur dedim amacım ikiz bebek istemek değildi hani nasıl deli gibi dua etmisem o hüzünlü hallerimde Rabbime hamd olsun beni hicbirzaman geri çevirmedi benim ilacım Allah'tan başka kapıya siginmamak oldu ilaçta kullansam doktorada gitsem sadece Allah'tan istedim istemeyi bilelim vallahi zamanı gelince geri cevirmiyor bnde çok bekledim bugüne kısmetmiş sağlıkla kucagima alacağım günü bekliyorum ekstra birşey yapmadım yani DUA ve ibadet 

(125 puan) tarafından

Anladım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim adınıza. Bende çok dua ediyorum ama bilmiyorum hala çok korkuyorum bir daha o durumu yaşarım diye. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏

(142 puan) tarafından
+1

Amin bacım Allah büyük dualarını duyar kabul eder vazgeçme Allah tez vakitte nasip etsin inşallah 

(125 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 396 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Fatma76 (241 puan) tarafından soruldu
+2 oy
35 cevap 1,624 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,763 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Fatmabcoskun (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 235 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,846 soru

24,483,161 cevap

357,175 kullanıcı

...