Hanımlar salı günü genel cerraha randevu aldım Afedersiniz Kabızlığım var ve çok acı çekerek tuvaletimi yapıyorum. Sanki yırtılıyor dikenler batırıp çıkarıyorlar ve kanamam oluyor. Sonrasında da acayip bir yanmam oluyor. Oturamıyorum öksüremiyorum. Çok fena çoook. Doktora gidip muayene olan var mı. Nasıl bir muayene ediyor doktor. Kimi parmağını sokuyor diyor. Kimi hortum diyor. Bilen varsa yazsın ne olur
Evet oldum canım
secdeye yatar gıbı pozisyon alıyosun o sekılde parmagıyla bakıyor ama bısı sokma vs yok tovbe yarabbım muhabbete gel
Allah düşmanıma vermesin olmadım çok şükür ama abim gitmisti garibime parmak atmışlar eve gelince bi daha gitmem dedi hakketen gitmedi de
Fitil kullandın mı canım ?? Mideni bozmak için şurup veriyor doktor. Bende doğumdan sonra oldu. Seninki kadar değildi ama 1 kere kan geldi diye gittim. Doktor açıp bakacak sandım annemle gittim korkumdan. Doktor ne sikayetin var dedi bende anlattım. Sağlık ocağına aile hekimime gitmiştim. Kabizligimda var ikinmaya korkuyorum afedersiniz dedim. Bana fitil verdi ve şurup verdi . Yemekten sonra iç dedi. Okadar rahatladım kii o şurup hafif ishal ediyor. Fitilden öncede bir leğene çok kaynar değil ama sıcak bir su hazırlayıp oturuyordum üstüne yarım saat bekleyip o şekilde fitili uyguluyordum. Kesinlikle iyi gelicektir diye düşünüyorum seninki bayağı ilerlemis. Aile hekimine git bence canım. Büyük hastaneler hemen başından atıyor insanı. Ben sürekli aile hekimime gidiyorum. Hem sıra olmuyor hem çok iyi ilgileniyor. Doktor suya otur yarım saat dedi. Onun sayesinde çabuk atlattım o dönemi. Geçmiş olsun cnm
1,490,420 soru
24,358,087 cevap
346,867 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın