Çok doluyum gerçekten çok sinirliyim. Aslında önceden hiç böyle düşünmez böyle dert etmez sinir olmazdım. Şimdi benim kayinaidemin kayinvalidesi 80 yaşında kadın tüm çocuklarım beni arasın yaşlıyım halimi hatırımı sorsunlar demişti bi ara kayinbabam çok aramaz kayinvalidemde eşim çalışıyor seni nasıl arasın işinden mi olsun iki günde bir akşamları konuşsanız yeter demisti bende yaşlı belki ilgi istiyor oğlunu özlüyor sen niye yorum yapıyorsun ki dedim hayır hergin hergun ne konusucaz haftada iki üç kez arasak yeter dedi, ne öğrenmek istiyor olabilir hergun hergun aricaz konuşucaz dedi. Bu böyle diyince bende dicektim sen sabah oğlunu arıyorsun iş yerinde 2 kez beni arıyorsun öğlen 2 kez üstüne aksam yatmadan arıyorsun ne yaptınız ne ettiniz ne yediniz insanın fikri neyse zikri o olur sonra vazgeçtim söylemedim. Artık gerçekten rahatsız oluyorum günde kaç kez konuşmak zorunda mıyız hadi oglunla işte konuştun daha akşam niye arıyorsun ki konuşmuşsun zaten bunu eşime söyledim anlattım arıyor ne yapayım diyor ama ben rahatsız oluyorum. Geçen de eşimden 2 bin lira borç istemiş sen gönder babanda olunca sana göndersin diye. Ev aldık kredi ödüyoruz, kira ödüyoruz oğlumuz var bir tane birde festivale gitmek için borç istiyor. Sorun para istemesi değil ama ben birsey alsam parayı çöpe atmayın o torunumun geleceği bilmem para kolay kazanılmıyor ama kendi aileme yemeğe alicak olsam dırdır ana kendine isteyince çekinmiyor ay çok doluyum ya