0 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından
21 aylık olucak kızım bugün denedim salça sürdüm peçete koydum çıyir eeg piss dedim baktı bana sarıldı öptü arar ara baktı 

Aslında 2 ay falan daha düşünmüyordum çünkü sadce 7 dışı var 8. Yolda o yüzden ama çok istiyor dk emip cekiyor geri geliyor yemegi bırakıp gelip meme emiyordu sizce hata mı ettim ama gece uykuluyken veriyim diyorum hem göğüsüm acımaz hem gece dışı çok perişan ediyor 

1 cevap

0 oy
(324 puan) tarafından
Ben bı anda kesmiştim benimki gece göğsümden hiç kalkmiyordu ama 
(14 puan) tarafından
Benimde öyle gecede sürekli emiyim diyor r uykudan çok emiyordu kaç aylıkken kestiniz birde dış için kötü bı karar mi
(324 puan) tarafından
Dişe bence bı zararı da yararı da yok kuzum ben oruçtan once ayırdım hiç yemek yemiyordu sürekli emiyim diyodu sofradan kalkip emmek istiyordi bünyesi düşmeye başladı 19 ayını doldurmustu ayırdığımda bide dış için en etkili ilaç fitil ben o dönemi öyle geçiriyorum ateş ağrı varsa bıçak gibi kesiyor
(14 puan) tarafından
Valla benim kızımda öyle hiç kilo almıyor sofradan kalıp bana geliyor emmek icin çarşıda pazarda eline ne alırsan alıyım illa meme diyor  dua edin inşallah hayirlica çok uzulmeden atlatirsiz bu donemi
(324 puan) tarafından
Bı anda kesersen ilk iki gece çok zor geçiyor ama sabır lazım ağlıyor diyip verme kesinlikle ama sonrası çok güzel şimdi hiç uyanmiyo oğlum gece uyansa da iki yudum su içer geri yatar hemen uyumayı çok ozlemisim onu farkettim ayirinca inşallah sizde öyle olursunuz Allah yardımcın olsun biraz zor ama inan sonu güzel
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 141 göst.
+1 oy
5 cevap 79 göst.
0 oy
2 cevap 41 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bidahanne (5,040 puan) tarafından soruldu

408,392 soru

12,269,383 cevap

37,555 kullanıcı