0 oy
280 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar bişey var üstünde ama anlamıyorum ya geçen kucagimda düştük şükür bişey olmadı deymedi bile yere oğlum bizimle uyuyor beşik küçük geliyor kalkmaya uğraşıyo yatiramiyorum alıştı benimle uyumaya uyuyodu yatak odasında yastık koymuştum kenarlarına agladi bı gittim yatağın köşesinde oturuyo o kadar korktum ki agliyo azıcık daha gitse dolapla yatağın arasına sıkısıcakmis evim dar yatakla dolabın arasında çok az Aralık var ALLAH korudu resmen nasıl korktum aldım oradan bilmiyorum geçende düştüm kucağımda üstüne kapandım bişey olmadı ucundan döndü carpicakti şimdi de bu nasıl korktum bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Okuyup üfle cnm 
tarafından
Okuyorum sürekli ama 2gundue resmen bişey var ya hiç böyle yapmazdı ilk defa bu şekilde gördüm azıcık gitse bakmaya gitmesem dusucekmis çok korktum
tarafından
Çocuk cnm düşebilir bizim dikkatli olmamız lazım benim oğlumda geçen yataktan düştü çok şükür iyi bişey olmadı
tarafından
Şükür canım rabbim korusun daha bebek 9aylik şimdiden bu kadar hareketli ilerde nasıl baş edicem bilmiyorum düşse dolaba çarpar sıkışır oraya Rabbim korudu verilmiş sadakamiz varmış
tarafından
Aynn cnm benimkide 9 buçuk aylık bizim odada dar rabim korusun evlatlarımızı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım 
tarafından
Sağol canım Allah korudu resmen verilmiş sadakamiz varmış düşse dolaba carpicak arada kalıcakti biraz daha gitseydi
0 oy
tarafından
O kucuk araya yastik koysan olmaz mi
tarafından
Yer yatagi kalin dösek koy çekmez insallah en mantiklisi yer yatagi hem korkun endisende olmaz
tarafından
Kalın dosegim yok kalın yorganim var 2tane üst üste atsam olmaz mı ki
tarafından
Kalin yorgani yok yeterli zaten havada sicak fazla *** bogaz etmee
tarafından
Sağol canım öyle yapayım artık korktum baya bugün
tarafından
Evlat korkusu başkaa yaaa rabbim sana bagislasin evladini:)
0 oy
(1,875 puan) tarafından

image

Bundan al oğlum 9 aylıkken bizim yataktan düştü benle uyumaya alışşitığı için beraber yatıyoduk 2 yaşına kadar kendi odamda sonra ona baza aldık ona taktık 3 yıldır kullanıyoruz çok iyi 
tarafından
Bakayım canım sağol

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 597 göst.
23 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 601 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 394 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu