0 oy
601 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Biraz önce yaşadım Allah'ım esirgedi resmen kizlar sandigmda yapışık boncuklar var onlardan biri dusmus oğlum agzina almis farkettim hemen aldim bı an korkuyla alınca agzinn icini de cizdim sanrm agladi ama aklima ya farketmeseydim diye kötü kötü şeyler geliyo cok Şükür bisey olmadi Rabbim beterinden korusun evlatlarimizi bagslasn çok üzgünüm kendimi suçluyorum:(( ya kötüsü olsaydi diye:((

8 Cevaplar

0 oy
(7,707 puan) tarafından
Rabbim beterinden korusun inşallah geçmiş olsun
tarafından
Amin canım çok korktum  Rabbim evlatlarimizi bize bagslasn:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki de geçen emzik zincirini koparmış bir kaç boncupu yutmuş naaıl kopardı yuttu hayret ettim ip sağlamdı çok şükür bişey olmadı
tarafından
Ya kuzum dikkat et valla peşinden ayrilmyorim anlik bisi çıkar Zinciri Rabbim eşirgesn olmaz bidaha inşallah
tarafından
Yok canım kaldırdım
0 oy
tarafından
Sen yine iyisin benim aklı evvel kocam geçen gün kola şişesinin kapağını oğlumun önüne koymuş oynasın diye o da almış ağzına sokmuş bi baktım mos mor olmuş çocuk mama sandalyesinde ben farketmesem sesi de çıkmıyor garibimin nasıl parmağımı soktum nasıl kapağı çıkardım nasıl kocamın suratına firlattim hatırlamıyorum inan ki yavrum yazık o kadar çok ağladı o kadar çok kustu ki perişan oldu ağzıma geleni saydım tabi kocaman o ayrı mevzu 
tarafından
Allah korusun ya çok dikkat edyorum çok korktm şey aslında ama Rabbim bidaha yasatmasin çok üzgünüm şuan evlatlarımızın bize bagslasn Allahm:(
tarafından
Amin çanım
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Allahım beternden Korusun kuzum
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Allah korusun , kayinpederimde kızımın ağzından toplu iğne çıkarmıştı zmnlar evde iki görümcem bn kayınvalidem hepimiz teseturlusuyuz ister istemez düşmüştü birimizden dusmese birimizden dusuyi ya daha fazla iğne oluyordu etrafata şimdi öyle değil tabi 
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Evet bende oğlum ağzına bişey alınca çok panik olup bi anda elimi zorla ağzına sokuyorum eşim yutmayacaksada senden korkup yutacak sakin kal diye hep uyarıyor ama napıyım elimde olan bişey değil çok geçmiş olsun ne kadar dikkatde etsek kaçla göz arasında böyle kazalar oluyo 
0 oy
tarafından
Ay valla yanlis anlamada agzi cizilmeyle bisey olmaz Allah korusun bogazinda kalsa daha kotu rabbim evlatlarimizi esirgisin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 284 göst.
28 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 520 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 374 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 369 göst.