+1 oy
768 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Ailem hep abimin zenginligiyle övünürdü herkese... beni onlarla kiyaslardi onlar şunu aldi..evlerinde şu var ..şu marka giyinir.. ev aldilar ikinciyide alacaklar falan diye hatta aylardir küstük annemlerle evlat ayrimi yaptilar ben onlar yuzunden psikiytri ye basladim 3 harflilerle ilgili hastaligim vardi cok zor durumdaydim ama arayip sormadilar bile hatta durumumu bildiklleri halde umursamaz gibi yaptilar... simdi o cok sevdikleri oglu nasil yaptiysa kendine trilyonluk borc yapmis aldigi ev, araba gitmis karisinin maasi kendi maasi hep borca gidiyormus ödenmese hapse girceklermis babamlar aylar sonra ilk defa evime geldi (cok sasirdim normalde gelmezler) evimi arabami satayim birazda sen altinlarini ver kapatalim borcu diyor bende benim sıkıntımda yanimda olmadiniz diye vermedim bu arada abimle 2 yıldır küsüm babamlarlada 3 aydir.. eşim yanlis yaptin ver altinlarini diyor kararsiz kaldim siz olsaniz ne yapardiniz

47 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vermezdim vermemelisin seni dışlamışlar ailen kötü zamanında yanında olmamış şimdi ihtiyaç zamanı ortaya mı çıkıyorlar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Altınları borç olarak mı istiyorlar.  Ne olursa olsun verirdim galiba ben 
0 oy
(7,932 puan) tarafından
Nasıl yaptılarsa öyle ödesinler verme .İkisi de çalışıyor bi şekilde ödesinler.
0 oy
(4,278 puan) tarafından
Sakın verme kim olursa olsun 
0 oy
tarafından
En azından hepsini verme ben olsam hiç vermem ama arada kaldiysan az bir kısmını ver geriisni başka birisine verdik diyebilirsin
0 oy
tarafından
Bence kesinlikle verme canım. Kendi ailende olsa kim sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran. Bu aileni sevmediğin ya da kötü biri olduğun anlamına gelmez. Sana değer veren yere iyiliğini göster ki afedersin a...tal görmesinler kullanamasınlar seni. Anlattığına göre ben vermezdim 
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Asla verme bak aslaa. Sende git araba al kendine ev için yatırım yap ama asla verme
0 oy
(134,165 puan) tarafından
verme verilmez oyle isi dusunce gelene
0 oy
tarafından
Eşin çok iyi niyetliymiş takdir ettim ama ben vermezdim... 
0 oy
tarafından
Şuan bile onu dusunuyorlar farkında mısın . Onun için uğraşıyorlar verme sakın . 
tarafından
Aynen öyle işleri düşünce nasıl da gitmişler ayağına . Hastayken arayıp sormazlar
tarafından
Aynen kız menfaatçi bunlar
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Eşini boşver sakın verme geride gelmez sana ailede olmamışlar niye veresin
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Benim annem babam cesaret edemez istemeye. Sonuçta ben el oldum ya hani. Annem babam evlat ayrımı yapmasalar da Bi yerde sen o evden çıktın yani o yüzden öyle düşünüp istemezler ki senden nasıl istemeye cesaret etmişler üstüne birde esinde ne iyi niyetli imiş
(508 puan) tarafından
O ceyrekleri bilezikleri abim ve babam dugunumde bide cocuguk oldugunda takmislardi ondan cesaret ettiler diye dusunuyorum
(3,267 puan) tarafından
Ödünç verdiler yani. Ortada ciddi sıkıntı var ve giden de geri gelmeyecek gibi duruyor ben olsam vermezdim
0 oy
(232 puan) tarafından
Sakın sakın verme bunu sorma bile. Acıdım ettim verdim deme valla şuan yanında olup o altınları vermemen için elimden geleni yapardım. Verme verme vermeeeee
0 oy
(437 puan) tarafından
Valla canım bende senin gibi abimle konuşmuyorum yillardir aramiz limoniydi 20 gun once bebegim oldu arayıp hayırli olsun bile demedi annem doğumsa gelip bana baktigi icin ona bile sırtını cevirdiler bırak altin vermeyi ölse cenazesine gitmem 3 gun sonra vermeseydi olur yapma kanın bile olsa nankör nankördür
0 oy
tarafından
Ailem öyle olsaydı asla vermezdim
(508 puan) tarafından
Bileziklerimi ceyreklerimi babam ve abim dugunumde ve cocugum oldugunda takmisti. Bende vermek istemiyorum ama eşim ver diyor
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Hayatta vermezdim
0 oy
(3,072 puan) tarafından
Asla ve asla vermezdim ailen aşırı ayrımcılık yapıyor ve nankörler bellikj
0 oy
(8,029 puan) tarafından
Ben vermezdim  
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Ben vermezdim net 
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Asla verme.. bu gun bir ev en kotusu 500 bin tl senin altinlarin. O kadar edermi allah askina altina kadar kaldilar mi gitsinler ev bark satsinlar . Odesinler kredi diye bisey var. İyilik yapani pisman ediyorlar bizzat kendi erkek  kardeşimden biliyorum nankörler. Sakın sakın. 

İlgili sorular

+1 oy
43 cevap 1,478 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 435 göst.
27 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 344 göst.
16 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annelerrr (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 430 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ★✿☞ƘƛƦƊЄԼЄƝ☜✿★ (443 puan) tarafından soruldu

410,138 soru

12,332,178 cevap

39,264 kullanıcı

Kategoriler

...