+1 oy
1,181 göst.
Diğer kategorisinde (505 puan) tarafından
Ailem hep abimin zenginligiyle övünürdü herkese... beni onlarla kiyaslardi onlar şunu aldi..evlerinde şu var ..şu marka giyinir.. ev aldilar ikinciyide alacaklar falan diye hatta aylardir küstük annemlerle evlat ayrimi yaptilar ben onlar yuzunden psikiytri ye basladim 3 harflilerle ilgili hastaligim vardi cok zor durumdaydim ama arayip sormadilar bile hatta durumumu bildiklleri halde umursamaz gibi yaptilar... simdi o cok sevdikleri oglu nasil yaptiysa kendine trilyonluk borc yapmis aldigi ev, araba gitmis karisinin maasi kendi maasi hep borca gidiyormus ödenmese hapse girceklermis babamlar aylar sonra ilk defa evime geldi (cok sasirdim normalde gelmezler) evimi arabami satayim birazda sen altinlarini ver kapatalim borcu diyor bende benim sıkıntımda yanimda olmadiniz diye vermedim bu arada abimle 2 yıldır küsüm babamlarlada 3 aydir.. eşim yanlis yaptin ver altinlarini diyor kararsiz kaldim siz olsaniz ne yapardiniz

47 Cevaplar

0 oy
(3,895 puan) tarafından
Altın senin verirsin vermezsin kimse karışamaz eşin niye karışıyor??
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sakin verme sakın 
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Normalde bile verilmez sen bu halde vermeyi dusunuyorsun
0 oy
(194 puan) tarafından
Ben olsam vermezdim net
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Eğer bu kadar yaşanana rağmen sen o altınları verirsen sana dicek biseyim yok.. Asla ama asla verme.
0 oy
(291 puan) tarafından
Eşin iyi niyetliymiş başkası olsa verme der bravo.. Ben olsam vermezdim.. Benim eşim olsa oda ver derdi ama kötü günümde yanımda olmayan ailem olmaz olsun

İlgili sorular

+1 oy
43 cevap 2,484 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 609 göst.
27 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 520 göst.
16 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annelerrr (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 656 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ★✿☞ƘƛƦƊЄԼЄƝ☜✿★ (452 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,047 soru

24,499,970 cevap

358,193 kullanıcı

...