0 oy
1,180 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,235 puan) tarafından
Siz yaparmısınız ... Ben yapmam 1 tane var şimdi en iyi şekilde buyutmek isterim 

5ine birden aynı ilgi sevgi verilir mi... Doğurdum saldım eşe sçdosta akrabaya büyürler bir sekılde ne bulurlarsa yerler demek mantıklımı....

Bunları diyen kuzenim.... Buarada 34 yasındayım 1 kızım var ... Ben cok mu geriden geliyorum ya:)

45 Cevaplar

0 oy
(7,035 puan) tarafından
21 yaşında 3 çocuk annesiyim şükür verene kuzenin yaptığı saçmalık ben dogurduysam ben bakarım benimkiler in hepsi küçük daha ilgilerinide sevgilerini de tan verdigimi düşünüyorum madiyyat dersen şükür elimizden geldiğince istediklerini alıyor yapıyor yediriyorum  ama kuzenin bakamayaci çocuğu yapmasın yaşı kaç olursa olsun 30 yaşında bir tane daha düşünüyorum rabim o gücü guvveti verirse tabi 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizim köyde bi kadın var 17 18 yaşında falan evlenmiş hamile olarak gelmiş bizim köye ama o bebeği olmuş şimdi 11. Bebeğine hamile ve 29 30 yaşında daha,10 çocuğuna devlet el koymuş karnındaki var şu an sadece doğumdan sonra onu da alırlar diye düşünüyorum...
(9,235 puan) tarafından
Oy bunun aklı nerde
tarafından
Valla baci bi bilsem Allahtan çocukları devlet aldı da kurtuldular
0 oy
tarafından
İki tanem var annem geçen bana kızdı yaşın genç ucincuyu yap diyir uzak durun yahu ben yapmak istemiyirum ikisine bakmaya zorlaniyirum
0 oy
(3,951 puan) tarafından
3 evladım  var büyük konusmak istemem o yuzden rabbim evlatlarima saglik sıhhat uzun ömür versin yeter başka çocuk istemem
0 oy
(7,119 puan) tarafından
32 yasıma giricem bende de 2 tane var ama baska düşünmüyorum. Doğur sal mantığı ile menopoza kadar bir düzine cocuk yapar o kadın.
(9,235 puan) tarafından
Baglatcakmıs artık dedim bi zahmet

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 217 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (286 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
2 cevap 239 göst.