0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (159 puan) tarafından
Kusura bakmayın arkadaşlar öncelikle özel bolgemdeki kılları jiletle alıyorum fakat hemen tekrar çıkıyor sonrada sertleşiyor kıllar bu aralar da kaşıntı oluşmaya başladı jiletle alınan yerler aşırı kaşınıyor 

Sizce ne yapabilirim neyle alabilirim çok rahatsız oluyorum bu şekilde agdayla denemedim ama ona cesaret edemem 

14 Cevaplar

+2 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Genç kızlığa adım attığımdan beri ağda ile alırım . Şuan yok denecek kadar az. Tavsiye ederim 

tarafından
Kaşıntı hissini tahmin edebiliyorum . Ama inan çok büyük rahatlık. Neden ağda yapmıyorsun ki
(159 puan) tarafından
Acısina dayanamam malesef bacağım da denedim çekemedim bile onun için özel bolgemde asla yapamam
tarafından
Hmm aslında bir kaç kez yapsan alışırsın da. Hatta sana şöyle birşey söyleyeyim ben sezaryen doğum yaptım. Şuan zerrrre acı hissetmiyorum agdada. Bak zerre diyorum. Doğumdan sonra hiiiiiic acımadı. Belki seninde acımaz
(159 puan) tarafından
Denemeye çalışacağım canım teşekkür ederim cesaretlendirdin
tarafından
Ben teşekkür ederim kuzum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
En iyisi kuaför kizzz pat pat çekiyor lar
(159 puan) tarafından
Çok hassas cildim ya hemen yara oluyor ben kendim hiç yapamam ağda kuaför mantıklı da özel bölgedeki kıllar bayağı sertleşti bayağı. Canım acır kesin
0 oy
tarafından
hamile degilseniz lazere gidin
(159 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yok canim değilim sezeryan olmuştum onun dikis yeri var ama iki sene oldu eşimde lazer göndermek istemiyor malesef
(223 puan) tarafından
Onun ne yeri shshshsh
(159 puan) tarafından
Düzelttim canım pardon klavye otomatik bir şeyler çeviriyor da yazarken
0 oy
(134,165 puan) tarafından
epilatir yada agda tavsiye ederim
(159 puan) tarafından
Apilator almayı düşünüyorum fakat çok pahalı alabilirsem epilator alacağım insallah
0 oy
tarafından
Ağda canım ama kuaför de aldır nasıl olduğunu bile anlamadan bitiyor 
(223 puan) tarafından
Kaca aliyorlar meraj ettim
(159 puan) tarafından
Bebeğim olduğu için bırakıp gidemiyorum şu an bakacak kimse de yok malesef kendim halletmem gerekiyor kendim de cesaret edemiyorum malesef agdaya
tarafından
@Leyli ben tüm bacak genital koltuk altı üçü birlikte gidiyorum 130 veriyorum tek başına ne kadar bilemiyorum hatta bazı yerlerde 150 oluyor bu fiyat.
Canım evde uğraşma zaten hiç önermem bu sıcakta bide kuaför çok kolaylık gerçekten sadece genitali alması 3 dk sürüyor
(765 puan) tarafından
130 güzel fiyat agdaya o paralari veriyoruz zaten
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Canım köklerin çok kalın olmustur git cesaretini topla kuaforde aldır 40 güne gelir sonra 3. Kez yapımdan sonra incelir tüylerin. Benim arkadasda öyleydi. Rahatlıga alıstı. Onun cildi de hassastı valla gününü kaçırmaz :)) mutlaka git jiletle ömür mü geçer :)) 
(159 puan) tarafından
Evet bayağı kalinlasti ama bir türlü agdaya cesaret edemiyorum malesef
(2,569 puan) tarafından
Kuaföre git canım benim inan bu zamana kadar gitmedine pişman olcaksın :) . Rahatlıcaksın emin ol. Neden daha önceden gitmedim dersin. Ben kuaforde de aldırdım hiç bişey anlamadım hamilelik dönemimde cırt cırt bitti. Şimdi kendim alıyorum çok güzel :)
(159 puan) tarafından
Bende kendim almam istiyorum ama cesaretimi toplayamiyorum bir türlü
0 oy
(1,810 puan) tarafından
Valla bende jiletten agdaya döndüm ve kendim yapıyorum vallahi temizlik rahatlık oh miss
(159 puan) tarafından
İnşallah yaparım düşüncesi bile zor görünüyor
tarafından
Kizlar bende o konuda muzdaribim evde rolon ağda var onun ile genital bölge temizlenirmi
(1,810 puan) tarafından
Ben hiç onla yapmadım cnm sir ağda yada boncuk ağda kullanıyorum kuaför usulü
tarafından
Hee anladım canım sağol
(1,810 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(37 puan) tarafından
Kizligimdan beridir jiketle aliyordum ama arik 4 aydir lazere gidiorum resmen bitti cikanda kendisi dokuluo ilk seans acitio ama ikide ucte aci yok
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Kuaföre git agdayla aldır kız 
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Jiletle aldığınız için kıllar köklenmiştir epilasyon aleti ile alamazsınız yani canınız çok yanar kii ağda daha iyi o da can yakıyor ama bir alışta bir sürü kıl çıkıyor, ama epilasyon aleti öyle değil ucu değdiği an bırakmak isteyeceksiniz. Kuaföre gidin önce o alsın yoğunluk az olsun gider siz de iki haftada bir ağda ile alın ama boncuk ağda yapın soyulabilir hızlıca çekmeye gerek yok soyarak bile alırsınız. Ben iki haftada bir yaparım ağdamı o kadar azaldı ve inceldi ki iki hafta sonra bile ele gelmiyor rahatsızlık vermiyor aslında ama ben bitsin diye sürekli alıyorum. 
0 oy
(177 puan) tarafından
Lazer en iyisi 
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Sert ise epilasyon yaptır ben 15 yıl önce yaptırdım çok rahatım tek tük çıkar ince görünmez bile 

Kasiniyorsa sık sık jilet değiştir ondan olabilir nemlendir birde kuzum 
0 oy
(2,064 puan) tarafından
29 yaşındayım bu zamana kadar hep ağdayla aldım hiç acımıyordu bile artık alışmıştım ama 34. haftamdayım artık çok zor oluyor 2 kez ağdacıya gittim kuaföre memnun kalamadım içlerini hep yara yaptılar tahriş oldu. o nedenle de çekiniyorum şimdi maalesef istemesem de jiletle alıyorum. ama iyi bir kuaför bulursan gidip ağda yaptırabilirsin ben denk gelirse iyi bir yer bir kez daha deneyeceğim. 
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Kuaföre gidip ağda yapıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 770 göst.
0 oy
19 cevap 660 göst.
26 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 651 göst.
27 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu