Çok çok etkileniyorum kızim oluyor deyince suratı düşen akrabalar erkek olsun.. erkek doğurana kadar çocuğumuz olsun mantığına deli oluyorum ..... Benim eltim 2 kızı 5 düşüğü oluyor hepsi kız oğlu olmayınca ben kusurluyum deyip eşini evlendirmeyi bile düşünmüş ( aşırı saf öyle böyle değil) sonra birisi erkekten kaynaklı deyince vazgeçmiş .( Rabbimden olduğu neden kabul edilmez anlamam ) ....... Şimdi ben bir arkadaşıma gittim mahallede bir caneze varmış yengesi falan cenazeye gittiler geldiler gülüyorlar ... Çok şaşırdım .... Cenaze sahibinin oğlu ölmüş .. kadın cenazede milleti güldürüyor ., Kadına neden dedim .... Çocuk hayirsizin tekiymis u.yusturucu küfür eziyet ... Kadın öldüğünü duyunca doktara gitmiş " iyi bakın daha öncede öldü dediniz diri çıktı kesin öldü mü bak bakalım demiş ... Yani bu sözü kullanacak kadar çok canları yanmış... Tedavi falan yaptırmaya çalışmışlar ama ne fayda Daha ne kötülükler varda bu bitanesi .... Rabbim kızda erkekte hayırlı evlat nasip etsin... Erkek erkek ne yani