0 oy
189 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10,507 puan) tarafından

10 kilo fazlam kaldı biran önce kurtulmak istiyorum emzirdigim için pek diyet yapmıyorum eliptik bisiklet alicam spor yapmak için kullanan varmı? Satıcı bayanlanla anlaştık akşam eşim gidip alacak. Daha ilk doğumdan sonra 16 kilo vermiştim kondisyon bisikleti ile ama çok kullanışlı değildi Leslie yapıyodum genelde sattım onu bunu alicam inşallah

imageşt

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Postun yukarı çıksn canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bundan bende almak istiyorum ya
(10,507 puan) tarafından
Letgo ya bak Uygun fiyata çok güzelleri var. Bunun sıfır fiyatı 3bin kadın bunu taşındığı için uyguna veriyo 500 TL ye anlaştık
tarafından
Çok iyi, güle güle kullan canım
0 oy
(2,993 puan) tarafından
Bende almayı düşünüyorum canım tasinacagim gittiğim yerden alacağım ins çocukla dışarıya çıkıp yürüyüş yapamıyorum çevrem de güzel kilo veren var bu şekilde 
(10,507 puan) tarafından
Benimde çocuklar küçük biri 3 aylık biri 2 yaşında akşamları eşim ilgilenir yarim saat 45 dk kadar bende bunda spor yaparım diye anlaştık eşimle. Fiyatı da makul geldi açıkçası kilo verdikten sonra satarım yine diye düşünüyorum
(2,993 puan) tarafından
Aynen canım zaten elinde kalmaz alıcısı çok bunlarin
0 oy
(183 puan) tarafından
Yarı fiyatına, eliptik bisikletle aynı performansı gösteren, ondan daha az yer kaplayan bir cihaz vardı dechatlonda. Adını bilmiyorum ve şuanki fiyatından haberim yok ama muhtemelen yine daha ucuzdur. Üstüne çıkıp denemiştim, eliptikten tek farkı adımlar daha dar oluyordu.
tarafından
Tam olarak adı ne vnm
(183 puan) tarafından
İnan hiç hatırlamıyorum. Tipini tarif edeyim. 2 tane ayak koyma yeri var ve o ayak yerlerine bağlı 2 taraftan ipi var kol da çalışsın diye ama tutunmak için yeri yok. Tam anlatamadım ama internetten bakayım, bulursam adını yazayım buraya.
(10,507 puan) tarafından
Nasıl bişey resim falan bulabilir misiniz
(10,507 puan) tarafından
Hee tmm canım steeper biliyorum onu üst komşu da vardı bir ara ondan
(183 puan) tarafından
Aynen oymuş:D şimdi buldum ben de, polisi de var ipsizi de ama tabi fiyatı değişmiş.
0 oy
(136,908 puan) tarafından
foto gitti     
(10,507 puan) tarafından
Manyetik mi bu kayışlı mı kız pek afilli bişey bu
(136,908 puan) tarafından
fotoyu sildim malum gosteris yapiyon cart curt diyen oluyo ben degilde esim cok seviyo boyle aletleri o aldi kosu bantlarindaki gibi iste
(10,507 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 153 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Aysunnnn (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
28 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aselinannesiiiii (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,313 puan) tarafından soruldu

413,659 soru

12,452,361 cevap

46,362 kullanıcı

Kategoriler

...