0 oy
276 göst.
Aile kategorisinde (20 puan) tarafından
Bir arkadaşımın hayat hikayesini anlatıdcam şimdi okuyun kızlar babası alkolikmiş annesi de eğitimsiz ve kurtulmak için evlenmiş evlendiğinde artık şiddet başlamış senin kimsen yok seni öldürsem burda kimin ruhu duyacak diye tehdit ediyormuş ve hamile kalmış canı pahasına oğlunu korumuş onu 7 yaşına kadar büyütüğünde tekrar hamile kalmış 2 çocuğunu 24 yaşında kucağına almış ama eşinin bebeğine zarar vereceğinden eminmiş ve kadın korkmuş kimse yardım etmemiş hastanede 2 çocukla kalmış hemen devreye devlet girmiş ve demişki seçim yap büyük oğlun yada bebeğin anne ve bebek 3 yıl korumaya alınıyormuş ama büyük oğlu ne yapıdcak onu düşünmüş ve bu kararı günlerce düşünmüş ve bebeğinden vazgeçmiş oğluyla yoluna devam etmiş bu kararla 2 sinide kurtarmış ve o adam dan boşanmış ama kurtulamamış kızın yaşadığı evi gece silahla basmış saçından tutup sürüklemeye başlamış kolunu kırmış iyiki senin gibi bir canavardan bebeğimi kurtardım diye gülmüş artık öldürsende umrumda değil demiş ama kadının o 16 yıl beyninden çıkmıyor her geçen gün daha da çok özlüyorum diyor Allah hiç bir anneye bunu yaşatmasın :((

6 Cevaplar

0 oy
(14,168 puan) tarafından
Yarabbim insanlar neler yaşıyor inanamıyorum
-Reklam-
0 oy
(865 puan) tarafından
Ne olmuş çocuklara evlatlık mı vermiş, Allah kimseyi sahipsiz çaresiz ümitsiz bırakmasın 
(20 puan) tarafından
Bebeğini korumak için devlete vermiş büyük oğlundan vazgeçememiş
(865 puan) tarafından
Kurtarmış ama öyle bir caniden her şeye rağmen inşallah bulur psikolojik olarakta kötürğ ya destek almalı bnce
0 oy
(345 puan) tarafından
Allahım kavustursun insallah hayat cok zor peki devletteyse cocuk soylemiyormuymus devlet cocugunun nerde oldugunu
0 oy
tarafından
Hayat çok acımasız, insanları nelere mecbur bırakıyor. Bazen yorumlarda görüyorum sen nasıl annesin, nasıl vazgeçersin, ölürüm de öyle yapmam bırakmam, hakaretler, küfürler vs. Ama işte ne hayatlar var bilmiyorlar. Herkesi kendisi gibi bir dünyanın içinde sanıyorlar. 
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Rabbim yardımcısı olsun cok zor gercekten.. Müge anlı ya basvuru yapsin canim 
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Çok zor hayatlar var, özellikle kadınlarımızın hayatları çok zor. Psikolojik destek almayı denese keşke 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 111 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 379 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,431 göst.
11 Ağustos 2023 Aile kategorisinde yenibiben00 (189 puan) tarafından soruldu
+3 oy
55 cevap 2,028 göst.