Kızlar Bizim mahallede oğlumla yaşıt çocuklar var oğlum onlarla oynuyor diye kaynanam oğlunu doldurup üzerime saliyor (hepsi 3 yaş ) hiç kimseyle oynamicakmis oğlunu dolduruyor benle kavga ettiriyor
Bikac gündür ev tamiratatta diye evi temizleyememistim dün bitti dün baya bı evi temizledim çok yoruldum akşam bikac isim kalmıştı sabah yaparım deidm sabah kalktık yatakları topladım kahvaltı yı yaptık topladım oğlum aşağı indi eşime deidm sende in göz kulak ol diye aşağı inmiş hemen annesinin yanına gitmiş oğlum da çocuklar la oynuyor mus oğlunu doldurdu kaynanam üzerime saldı (bulaşık yıkadim çamaşırları katlıyordum bı de merdiveni süpurup asagi inecektim ) bnde evde işim var anana yardım edeceğine çocuğa bak ta işimi yapım dedim bağırdı çağırdı gitti ( bu arada kaynanamın doldurduğunu şu yüzden diyorum aşağıdan seslerini duyuyorum içerde çamaşır katlarken sesleri geliyordu) aşağı indim kavga ettik kaynanam bnm oğlum işe gidecek çocuğa baksana diyor bugün ise gitmicekti hâlbuki gitsede çocuğu bakmak zorunda dedim onların yanından ayrıldım şimdi bn napim sürekli böyleler