0 oy
879 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (220 puan) tarafından
Kizlar bebeyim 11 günlük orda aglamakdan harap oldu.yediriyorum elimden aldı götürdü yedirme .çabuk çabuk yediriyorsun bağırsakları çok çalışıyor çok kaka yapıyor diyor.kizlar 11 günlük bebek ne kadar günde yemek yer Allah aşkına akıl verin bana nolursunuz.yemeyede karışıyor artık bir gün kaldı eve gitmeme ama nasıl sabr ediyim.esim kaynatan kadin ne derse onu diyor of ya yedirme diyorlar

25 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben olsam Varya onu tutar kolundan kapı dışarı ederim sen çok sönük mu kaliyosn anlamıyorm niye ezmelerine izin veriyosn anlamıyorm 
(220 puan) tarafından
Kız sesimi çıkarsam eşim üzerime geliyor annem büyük ne derse odur diyor.sen bilmiyorsun bunlari .kadın evde hüküm haqq sahibi esi,eşim her kes sayqi gösterir.hele iki aya  gelin olucak bir eltim var.oda çok saygın zengin ailenin kızı onunla çok yakın o kız bile buna artislik yapıyor kız baba evinde nişanlı ne adım atsa buna sorup atar. buda kendini kıymetli sanıyor benden de bekliyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sacmaliga bak tabi ki eme eme buyuyecek bu cocuk 
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Valla yakın olsam seni o evden alır çıkarım ya . Bebek bu tabiki yiyecek 
0 oy
(658 puan) tarafından
Pislik yaaa bos ver canm bi gunde sabr et sinirlerine hakim ol insani hep sinir kupu ediyolar basqada bi ise yaradiklari yok ki
0 oy
(658 puan) tarafından
Ben hayatında  bu kadar saçma düşünen bi insan görmedim 11 günlük  bebek yemek dışında neye ağlar herhalde dışarı çıkmak için aglamıyor. onları umursama emzireceksin doyuracaksin tabi altini da ne kadar kirletse  o kadar iyi
0 oy
(221 puan) tarafından
Doydugunu bilmiyor zaten yiyor yani agladıkca veriyoruz 
0 oy
tarafından
Bebekleri annelerinden Bi almayın ya lanet olsun böyle insanlara bebekleri ziyan ediyorlar sorsan onlarda anne Allah ıslah eylesin kurtulmaya bak bir an önce
0 oy
tarafından
Yav manyak mi bunlar ya allah allaaaahhhh çocuğun altını alma karnını doyurma e napacam fanusa koyup vitrine mı kaldırayım de millet manyah ya
0 oy
(878 puan) tarafından
40 bebeğin her bezi pis olur zaten çok yemekle ne alakası varmış tövbe Allahım Allah sabır versin kaynanama kurban olayım 
0 oy
tarafından

Ya fikrini söylersin çekilirsin arkadaş bebeği almak izin vermemek ne hayırdır ya neyin kafası bu yazık ya :angry:

0 oy
(1,554 puan) tarafından
Canim ailen yok mu sahip cikmazlar mi sana. Ailenin yanina gitsen. Senin kaynana bana sinir krizi gecirtecek burda. Imkanim olsa esiminde izin verecegini bilsem senin kaynanaya agzima geleni saymak istiyorum. Yada evire cevire bir guzel dovsem anca rahatlarim heralde. 
0 oy
(17,451 puan) tarafından
Kusura bakma ama senin bu kaynana manyak tahtaları eksik galiba nasil yedirme diyor ya hadi onu geçtim esin nasıl göz yumuyor bunlara senin postları okudukça cinlerim tepeme çıkıyor emzirecen ki hem senin sütün olsun hem bebeğin kilo alıp büyüsün 
0 oy
(774 puan) tarafından
Bebeğin rızkını elinden mi alıyor. Vay namussuz vay. Ona böyle söyle. Bebegimin rızkına göz mü dikin de.
0 oy
(558 puan) tarafından
Senin bu kaynanandan bana sinir geldi valla bu nedir yaa şikayet et kız onu bi yere böyle kaynana mi olur ay valla çok sinir bozucu bi kadın yaaa
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Cnm benimde kaynanam oyleydi hatta su anda ole sezaryen oldum ben amelyat oldugum gunden beri yapdagini birakmadi oleki kalkip onlara yemek bile yaptim esimde hic bi sey diyemiyo hasta cunki ustelik iki kaynanam var esimin annesi ve ninesi cocugu kucagima almamnan yedirip iyutmama giydirmeme bezini bile degismeme karisirdi hatta aman sen onu sevme nebilim fazla kucagina alma sana alisirda bizde durmaz sonra is yapamazsin solediklerinin hicbirini yapmadim inat olsun diye heo kensi bildigimi ysptim kiskancliktan geberdiler olum kolik bi bebekti sadece bende duruyo aglaginca hemen korkup beni cagiriyolar su an 8 aylik imekleyip eteklerime yapisiyo yuzume falan agzini koyuyo sanirum bu opmesi kiskancliktan catliyolar sana diyecegim su bebegin yeni dogmus cnm her dakika emmek ister senin kokunu biliyo sen ona guven veriyosun git al bebegini bebegini gir odana yedir sev sakin kimsenin sozuyle bebegini ihmal etme kendine alistir yasadiklarinin bin katini yasadim oturup agladim ama sonra anneyim dedim sakin verme kaynana falan esinde ne diyosa desin sen annesisin dogurdun ezyetini sen cektin cok yediriyosun ne demektir yaa Allahtan korksun odaha kucucuk annesini istiyo ne hakla alir goturur defolsun gitsin bi zahmet ay sinirlerim bozuldu sakin verme giclu ol git al bebegini zemzir bakimini yap uyut 
0 oy
tarafından
Senin cekecegin var bu kayinvalideden keske evine gidebilsen
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Allah islah etsin sen o cocugu bugunlerde cok emzirmelisinki hem sarilik olmasin hemde cabuk gelissin toparlasin kendini diye bu yasa gelmis daha bunu ogrenememismi Allah akil fikir versin nie orda duruosun ki al cocugunu git evine sen boyle herseye karisiosan ben gdiorum de o benim yavrum onun kotulugunu mu istiorum de cok sinir oldum resmen zihniyetsizlik baska birsey degil 
0 oy
tarafından
Canım bebeğin daha çok küçük hem sütüne hem de kokuna ihtiyacı var sen bakma kaynanana bol bol emzir  ki bebeğin gelişsin .
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Sarilik olunca hesabini kim verecekmis acaba
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Şeytan bu şeytan insan değil Allah ıslah etsin kocanı da onu da

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,341 göst.
14 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nagiii (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.