+1 oy
927 göst.
Diğer kategorisinde (995 puan) tarafından
Kizlaf eşimin varikosel ameliyatı olması lazım ama varikoseli ilerlediği için ameliyatta ters giden Bi seyler olursa bir daha çocuk sahibi olamama ihtimalimiz var kızım var Bi tane 2.5 yaşında maddi durumumuz şükür elhamdülillah iyi kayınvalidem bir çocuk daha yapın sen hamile kalınca ameliyat olsun ileride pişman olmayın diyor annem de bunu duydu sacmalasin o da önce çocuğunun sağlığı Bi an önce olsun Bi tane çocuğunuz var işte o yeter diyor daha önce bu muhabbet olmadan önce Bi akrabamiz kızın bezi bıraktı her şeyi düzene girdi Bi çocuk daha yapın Allah sana da versin dedi annem de helen aman Allah korusun diyor ikindi çocuk yapmama kesinlikle karşı bu arada annemle evlerimiz arasında biraz mesafe var o yüzden hafta da 1 giderim yani çocuğumuza annem bakmıyor maddi manevi Bi şey de istemiyorum zaten ama böyle yapması kırıyor beni yoksa ben mi alınganim annem haklı mı anlamadım kızımıza hep kendim baktım nereye gidersem gideyim yanımda götürdüm bu arada kimseden yardım istemedim bu zamana kadar kızım da sakin bir çocuk 

50 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Bu durum ne anneni ne kaynanani ilgilendirmez sadece sen ve eşin karar verebilirsin buna 
(995 puan) tarafından
Eşim de aynı şeyi söylüyor onlara ne diyor ama hamile kalsam kayınvalidem çok sevinicek annem ise tam tersi Bi dünya laf edicek gibi devamlı konuşma arasında aman dikkat et sakın ikinci çocuğu yapma diyip diyor hele ilk doğum yaptığım da burnumdan getirdi
(1,941 puan) tarafından
Artı sana bu kimseyi ilgilendirmez ikiniz istiosanız yapın sonradan kardeşi olsaydı demezsiniz ama ikiniz istiyorsanız maddi manevi iki çocuga güzel bir gelecek verebilirmisiniz onuda düşünün
tarafından
E o zaman dinleme bir çocuğa daha bakabileceğinize maddi manevi olarak kendinizi tamam hissetiğinize emin olduktan sonra yapın yok kaynana çok mutlu olur annen bir ton laf eder dinleme hiç o çocuğu sen büyüteceksin
-Reklam-
0 oy
(874 puan) tarafından
Öyle bir şey varsa bence bir kardeş düşün durumunuzda iyiymiş anneni dinleme o mu gece gündüz bakıyor sanki 
(995 puan) tarafından
Beni sinir eden de o yüzden tüm zorlukları ben çekiyorum kimseden Bi şey de beklemiyorum
0 oy
(18,356 puan) tarafından
Sizin ikinci çocuğu isteyip istemediğinize kv veya anne niye karar veriyor onu anlamadım bu eşinle ikinizin vereceği bir karar senin isteyip istemediğini bilmeden senin yerine Allah korusun vs demesi çok saçma istiyorsan yap annene de eşimle biz istedik de 
(995 puan) tarafından
Ya zaten benim için sorun olan karar vermesi değil kimsenin lafıyla iş yapicak değilim beni kıran dediğin gibi benim adıma cevaplar vermesi ve beni devamlı çocuk yapma diye daralması
(18,356 puan) tarafından
Canım bu konu ile ilgili net fikrini yüzüne söyle ben de eşimde istiyoruz anne çocuğun sana yük mü oldu da böyle konuşuyorsun de
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Ben olsam hiç düşünmem çocuğuma kardeş yaparım kimseyi de dinlemem 
(995 puan) tarafından
Bende istiyorum da nasip artık Rabbım ne yazdı Görücez
0 oy
tarafından
Neden insanların lafıyla hareket ediyorsun ki,  bırak kim ne diyorsa desin önemli olan sizin ne istediğiniz. Eşinle birlikte karar vereceksin bunu.  Sırf kaynanan dediği için çocuk mu yapacaksın yada annen yapma deyince vazmıgeçeceksin. Annende olsa herkes durması gerektiği yeri bilmeli 
(995 puan) tarafından
Kimsenin lafı ile hareket etmem ama insan kırılıyo ister istemez yani annemin saygı duymasını isterim sadece hu konu hakkında
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Annen Firdevs hanım gibi 
(995 puan) tarafından
Ahahhaha gülesim geldi niyeyse :D
0 oy
(2,064 puan) tarafından

bu kimseyi ilgilendirmez canım herkes kendince bir yorum yapar sen ve eşin ikiniz için en doğru olanı siz daha iyi bilirsiniz. Kimse sizin çocuk sayınıza da ne zaman yapacağınıza da karışmaz. senin kalbinden hangisi doğru geliyorsa öyle yap bence :) 

(995 puan) tarafından
Sağol canim Rabbım hakkımizda hayırlısini versin diyorum artık
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Ben olsam yapardım çocuk kimseyi ilgilendirmez ki. Ya da neden diye sor annene
(995 puan) tarafından
Zor olur falan diyor gerçekte olarak
0 oy
(302 puan) tarafından

Pardon da eşinle çocuk yaparken anneleremi sorucaz bu ne hadsizlik  benim eşim böyle birşey duysa annemle konuşmaz bida ayıp gerçekten çocuğun hep kardeş isticek tekim ben dicek 18 aylık oğlum 5 aylık kızım var iyiki diyorum böyle konularda lütfen cizginizi koyun birz anne ne demek karisiyo  

Bende hemn hamile kalınca gorumceme noluyosa bakan benim maddiyatini karşılayan eşim hiç sevinmedimki diyerek söylendi numarası dahi engelli kimse bana yardım etmiyor bakarken bı zahmet kaç  çocuk yapacağımada karişmasinlar
(995 puan) tarafından
Biz sormadan onlar fikirlerini söyledi sağolsun ha kimsenin fikri ile de hareket etmeyiz ama ben sinir oluyorum sadece annemin kesin hüküm vermesine
0 oy
(8,017 puan) tarafından
Yani annenin de kötü niyetle dediğini düşünmüyorum çünkü öncelik sağlık demiş kötü bir şey dememiş. He çocuğun kararı sizde ona bir şey denmez ama annelerin de fikir belirtmesinde sakınca yok bence
(995 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ya devamli böyle sıkıştirmasi beni rahatsız ediyor
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Anneni ilgilendiren bir konu değil bu
(995 puan) tarafından
Kendi anlasa bir de kırmak da istemiyorum
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Buna siz karar verirsiniz onlar değil. Ama kendi fıkrim imkan el veriyosa 2 çocuk. 3. Bende istemiyorum ama bi insanın kardeşi olmalı bence. Ilerde anne baba gittiğinde yanında dertlesecegi güleceği bi kardeş gerekiyo. Tamam o da kendi yuvasını kuracak kendi ailesini kuracak tek çocuk olsa bile ama buralarda okuyoruz insanlar ne sıkıntılar yasiyo eşiyle. O yüzden sırtını yaslayacagi bi kardeş olmalı. Öyle bi durumum olsaydı ben yapardım. Ama bebeğe bakacak olan sensin tabiki bunun kararını sen vereceksin
(995 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum canım Rabbım hayırlısıysa nasip eder inşallah
0 oy
(702 puan) tarafından
Şaşırtıcı bir durum canim hani eşinle aran bozuk olsa haklı diycem bu adama ikinci çocuğu yapma denir örnek olarak diyorum,,,,ama öyle bişey yok benim oğlum 16 aylık hep elleri üzerimizde ben alın yapın demem ama herşey alırlar ve evlerinde de düzenimiz var bez mama vs gibi sağolsunlar ama bana bı tane daha yaparsın belki bı kızın olur diyor bende yok teyzesi yapar diorum şuan erken diorum hep sebebini ogren bence üzülmüssun canim 
(995 puan) tarafından
Yok tam tersi eşim ile aram iyi kayınvalidem ile desen herkes gıpta eder dört dörtlük kayınvaliden var diye özenir maddi durum da sıkıntı yok kızım sağlıklı elhamdülillah öyle aşırı huysuz Bi çocukta değil
(702 puan) tarafından
Şaşırtıcı gerçekten cnm annenize nedenini hiç sordunuzmu fikrinin
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Annen hiç. Haklı değil canım. Keşke bu kadar karışıp seni de etkilemese. Aynısını kayınvalide yapsa burda kıyameti koparacak insanlar biliyorum. Annene uyma sen. Eşinle konus birlikte karar verin. Kayınvalidenin de dediği gibi ilerde pişman olmayın. Allah ın izniyle bir çocuk için bir anne babanın vereceği en güzel hediyedir kardeş. 2. 5 yaşına da gelmiş küçük de değil artık. Annen ne istiyor 
(995 puan) tarafından
Aynen öyle bende bu kadar karışmasını istemiyorum siz bilirsiniz kızım dese yeterli ama beni de geriyo
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Eee neye karar verdiniz onu merak ettim ☺️
(995 puan) tarafından
Ya ben istiyorum eşim kararsız henüz netlesmedi ameliyatı en geç kurbana kadar olması lazım o zamana kadar ne olur bilinmez ilk gebelikte çok kolay hamile kaldım şimdi korunuyoruz hemen olur mu onu da bilmiyorum tabi
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Bu seni ilgilendiren bir durum annen aşırı tepki veriyor benim annemin on torunu var hepsine canını verir her hafta toplaniriz curcunadan başı agirir ama hiç birimize böyle dememistir sadece evlatlarımız bizi uzunce ya da kardeşlerim annemi uzunce bu devirde çocuk isteyenin aklı yok der ki kendi sekiz çocuk doğurmuş biri (≧▽≦)  

Eniştem varikosel ameliyatı oldu değerleri sıfırlandi şimdi ikinci çocuk için 9 bin verip tese ameliyati oldu bir haftadır da ağrım var diyip ağlıyormus iyi düşün derim
(995 puan) tarafından
Allah bağışlasın inşallah. Evet bizim de kritik Bi durum yani ameliyattan sirna ne olur Allah bilir
0 oy
(51,774 puan) tarafından
eger ikinciyi istiyosan kayinvaliden hakli 
(995 puan) tarafından
İstiyorum kayınvalidem iyi biridir zaten olsun ben maddi ve manevi yanınızdayim diyor olur eminin de kızıma dünyanın şeyini aldı annemden  veya başkasından destek beklemiyorum sadece yanımda olsun yeter
(51,774 puan) tarafından
saglik sorunu oldugu için düşünün deneyin o halde canim annenede bakma
0 oy
(8,040 puan) tarafından
Benim annem de zorla ikinciyi yaptırdı bana.
(995 puan) tarafından
Ya işte ben hamile kalsam Bi dünya laf eder bence hiç Bi şekilde karismamalari lazım
0 oy
(238 puan) tarafından
Anne bir kardeşi olmalı yarın birgün biz hep böyle kalmiycaz yaşlanınca bize bir şey olunca tek kalacak bir kardeşi olursa eğer birbirlerine destek olurlar arkadaş olurlar dersin onuda kırmadan bu şekilde çocuğu istediğini belki etmiş olursun birde anneler çoğunlukla böyle sanki ben düşünüyorum çocuğumun çocukları 2 tane de 3 tanede olsa bakan kendisi karışmam ama annelerimiz öyle değil aman 1 çocuk yeter sakın çocuk yapayım deme coluk çocuk bakmakla ömrün gider yapma sakın benim annemde böyle 
(995 puan) tarafından
Söylüyorum anneme annem kendisi 5 kardeş biz iki kardeşiz mesela ama böyle karşı olmasına anlam veremiyorum sinir oluyorum sadece yoksa izin alicak değilim
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Cok sacma anneleri kaynanalarınızı diye dinliyorsanız her dediklerine ee derseniz kendilerinde söz hakkı buluyorlar kimse kimsenin yatagını karışamaz öyle degilmi annemde olsa karışamaz istersem beştane dogururum annemde yerini bilmek zorunda kaynanamda niye dinliyorsanız şaşkınım 
(995 puan) tarafından
Ya dediklerinin önemi yok kimsenin lafı ile hareket etmeyiz ama insan kırılıyo annesinin bölge yapmasına

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 951 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 287 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 142 göst.
29 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde ayferodemis (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 269 göst.

410,745 soru

12,359,162 cevap

41,338 kullanıcı

Kategoriler

...