Kizlaf eşimin varikosel ameliyatı olması lazım ama varikoseli ilerlediği için ameliyatta ters giden Bi seyler olursa bir daha çocuk sahibi olamama ihtimalimiz var kızım var Bi tane 2.5 yaşında maddi durumumuz şükür elhamdülillah iyi kayınvalidem bir çocuk daha yapın sen hamile kalınca ameliyat olsun ileride pişman olmayın diyor annem de bunu duydu sacmalasin o da önce çocuğunun sağlığı Bi an önce olsun Bi tane çocuğunuz var işte o yeter diyor daha önce bu muhabbet olmadan önce Bi akrabamiz kızın bezi bıraktı her şeyi düzene girdi Bi çocuk daha yapın Allah sana da versin dedi annem de helen aman Allah korusun diyor ikindi çocuk yapmama kesinlikle karşı bu arada annemle evlerimiz arasında biraz mesafe var o yüzden hafta da 1 giderim yani çocuğumuza annem bakmıyor maddi manevi Bi şey de istemiyorum zaten ama böyle yapması kırıyor beni yoksa ben mi alınganim annem haklı mı anlamadım kızımıza hep kendim baktım nereye gidersem gideyim yanımda götürdüm bu arada kimseden yardım istemedim bu zamana kadar kızım da sakin bir çocuk