Kızlar iki erkek kardeşim var. Ama aramız böyle mesafeli benden dolayı o da küçük kardeşim gelir öper sarılır öpme falan derim böyle cimciklerim. Sakalasma gibi. Ben normaldebde soğuk biriyim öyle karşımdakine çok fazla ilgili davranamam sevdiğimi belli edemem yapı gereği. Kardeşim gelince öyle konuşuruz ama aşırı aşırı muhabbet etmem yapı gereği. Neyse kardeşim öyle her istediğinde çıkar gelir bize ben de hiç gelme etme demem. Hatta eşim bazen der gece yarısı bile çıkıp gelir geçerken rahatsız olur eşim. Ben yine de bir şey demem. Geçen yine aradı iki gün önce abla evdeysen gelcem diye gel dedim kahvaltı yaptın mı dedim yok dedi tamam simit al istersen gelirken dedim aldı yaptık birlikte kahvaltı yedik içtik falan. Hatta onun için çay demledim kendim içmem. Ona da çayı koydum bardağa ama masaya koymayı unutmuşum bebeğime yemek yedirrken o da çayım nerde dememiş 5 dk sonra farkettim çok sogumamisti zaten ayy neden demiyorsun dalmışım çayı masyaa getirmemisim dedim. Yok yok bir şey olmaz dedi öyle içti. Çok sogumamisti ama. Sonra yine koyayım mı çay dedim istemem dedi. Sonra eve gitmiş anneme demiş işte off bırak ablamı ya işte her zamanki halleri kırıldım ettim soğuk davranıyor falan gitmicem demiş bir iki gün gelmedi dün geldi yine çocuugu görmeden yapamamış gelmiş falan annem bana bugün diyo kardeşine bir şey mi yaptın kırılmış sana gelmek istemiyo falan diye. Yok dedim bir şey yapmadım gerçekten hiçbir şey anlamadım kızlar. Msj attım şimdi ne yaptım sana diye bir şey yapmadin soguksun diyo. Yani kızlar yapım gereği böyleyim ne yapabilirim bilmiyorum hiç..