0 oy
702 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 haftada bir pazara gidiyordum konuşmuyoruz diye rezil pislik pazar için para istedim vermedi bende keseler bir diye gidip babasından istedim verecekti babası bu pislik babasını aradı sakın vermiyorsun dedi o pazara giderse o eşyaları çöpe atarım ben gidicem dedi kendisi gittiğinde pek bisey almıyor yaptığım listedekilerin hepsini almıyor aldıkları da hep kötüsü bir pazara gidiyordum onda bile rezillik çıkartıyor şimdi anasıyla gitti liste falan at da demedi bende hiçbişey yazmadım Allah kötü insanı nasıl biliyorsa öyle yapsın çocuğuma sebze yemeği yapacaktım kimbilir ne alıpta gelir 

31 Cevaplar

0 oy
(916 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Allah ıslah etsin şerefsiziiii:angry:

tarafından
Vuvvv bu ağir olmuş:)))
(916 puan) tarafından
Vallahi az bile kadın diyor çocuğum için sebze alacaktım çok üzüldüm:(
-Reklam-
+5 oy
tarafından
Ay senin bu nalet kocan oyle temiz bi dayagi hakediyoki varya eline alacan bi mese odunu yermisin yemezmisin
tarafından
Helal beee gebe halimle tek yapamazdim dkjdjd
tarafından
Hak ediyor gavattt. Sen yorulma sağlam bır odun bulup elini ayağını bağlayıp dovcen ha yazık kadına
tarafından
Bu kiz niye hala buadamdan kurtulmuyo ona ayri sinirleniyorum ya ne diyimmecburiyeti vargaliba
tarafından
Kişilere bakmıyorum ben ya :( ama bu konudan bile adamın skntli bir tip old.  Belli. Allah kurtarsın ne diyelim
tarafından
Bu kiz aklimda kaldi benimde bende kisilere bakmam normalde kocasi m.al ondan hafizama yer etti
0 oy
(14,504 puan) tarafından
Senin şu kocana Rabbım merhamet versin inşaallah 
0 oy
tarafından
Nasıl bir kindir eşindeki eve girecek yemeğe kavgasını nasıl katabiliyor tamamen vicdansizlik
0 oy
(22,073 puan) tarafından
Bu nasil koca ya 
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Bu nasıl bir cahilliktir ey Allahim ya 
0 oy
(2,610 puan) tarafından
Sinirim hopladı. Seni düşünmüyorsa çocuğunu düşünsün 
0 oy
tarafından
Pazar için niye böyle yapıyo çok saçma
0 oy
(3,127 puan) tarafından
Ah bacım sende bu koca varken sende dert bitmez inşallah düzelir yazık ...
0 oy
tarafından
Siz daha coooooooooooooooooooook soru açarsınız bu gidişle.
tarafından
actı actı bıdaha actı :D
0 oy
(2,360 puan) tarafından
Yemek sorduğu zamn ağzının payını ver bacım sende
tarafından
Yemeklik sebze getirmemişki yemek yapayım
0 oy
tarafından
Kız niye çekiyorsun bu adamı? Kaç yaşındasın merak ettim . Ömür geçmez bununla sürekli postlarına denk geliyorum
tarafından
26 yaşındayım
tarafından
Benden sadece 1 yaş büyüksün. Bu adamı çekmek zorunda değilsin daha çok gençsin biraz kendine değer ver ve çık git o evden sana saygısı olmayan bir adamla ömür geçmez. Her evde tatsızlık anlaşmazlık oluyor ama seninki çok farklı
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Çok zor durum benim babamda böyle pazara fazla girmezdik allah kolaylık versin 
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Sizin problem bitmez artık bi çeyrek oldu sana koca bi kar topu yuvarlandıkça büyür daha belli ki  kurtarmaz artık hiç bir şey 
0 oy
tarafından
Eğer öyleyse bırak hepsini kendi alsın ve her zaman listeyi eline tutuştur gerekli gereksiz ne varsa aldır . 
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Sende önüne yemek koyma şu adamları aç bırakın da ortalığı Kemirsin Allah islah etsin 
0 oy
(917 puan) tarafından
Senin postlarıni biliyorum canım ne kindar kocan var ne inat hayatı hem kendine hem sana zehir ediyor Allah yardımcın olsun 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Bacım boşasana şunu
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Böyleleri bütün heveslerini öldürür işte insanın vah garip bacım inşallah hayat seni evladından güldürsün:(
0 oy
tarafından
Valla senin bu kocanı bir güzel dövmek lazım gına geldi bunun olaylarından ya. Allah sabır versin sana 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 90 göst.
1 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Asyaaaa (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 752 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 648 göst.
3 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Nehirr (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 147 göst.