0 oy
732 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 haftada bir pazara gidiyordum konuşmuyoruz diye rezil pislik pazar için para istedim vermedi bende keseler bir diye gidip babasından istedim verecekti babası bu pislik babasını aradı sakın vermiyorsun dedi o pazara giderse o eşyaları çöpe atarım ben gidicem dedi kendisi gittiğinde pek bisey almıyor yaptığım listedekilerin hepsini almıyor aldıkları da hep kötüsü bir pazara gidiyordum onda bile rezillik çıkartıyor şimdi anasıyla gitti liste falan at da demedi bende hiçbişey yazmadım Allah kötü insanı nasıl biliyorsa öyle yapsın çocuğuma sebze yemeği yapacaktım kimbilir ne alıpta gelir 

31 Cevaplar

0 oy
(28,937 puan) tarafından

Allah ıslah etsin

-Reklam-
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Benim babam yıllarca brnim maaşımı aldı ne kira odedi nede tek bir fatura annem çalıştı hep ama asla yiyecekten kısmasaada çok çektik annemi tehdit etti beni tehdit etti para vermezsen şunu yaparım bunu yaparım biz büyüdük annem onu boşadı şuan sadece para lazım olursa arar sorar yani imkanın varsa çrkme yıllar geçsede böyleleri değişmiyor tecrübeyle sabit
0 oy
(114 puan) tarafından
Ceyrwgi verip boşanıp gidicen yine diyorum  
(114 puan) tarafından
Aslında vermemesi lazım ama kadın ne çekti beya uzuldugume diyorum bende
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Rabbım merhamet vicdan versin eşinize 
0 oy
tarafından
Bk yesin de dert olsun ins sünepe kopekkk. Gücü sana mı yetiyor ayiinin 
0 oy
(124,539 puan) tarafından
costu seninki kasiniyo
0 oy
tarafından
Nedir senin bu pislikten çektiğin boşa kurtul diyoruz ama sen bu adamla ömrünü çürüteceksin galiba yalnız sana tavsiyem bu rezil heriften sakın bir çocuk daha yapma
tarafından
İkinciyi düşünüyorum zaten nu çocuk bile ona çok haketmiyor
0 oy
tarafından
Bir kanli bıçaklı olmadığın kaldı su adamla sandalyeler bilmem neler ev boks salonuna dönmüş resmeen anlatıp anlatıp akşam beraber yatiyon ... Bu kadar kötüleme herkes ağzına geleni sayıyor ben sana inanmıyorum  artık çok saçma sapan şeyler anlatmaya başladın
tarafından
İnanmıyorsan inanma birlikte uyumuyoruz sana yalan borcum yok keşke yalan olsaydı keşke
tarafından
Yani neler neler söyleniyor  adama .... Hadi kötü i.tin teki peki neyi bekliyorsun açlıktan ölmeyi mi yoksa seni öldürmesini ... Yada melek gibi olup sana çok güzel savranmasini ... Gitsen devletin kapısına ağla kim ne derse desin dönme kocana geri git güzel güzel hayat kur o çocuğumda yazık tamam yapamam diyorsan ağzını kapat oturmaya mı katlanmak istiyorsun yani amaç ne sonuç ne
0 oy
tarafından
Postlarını hep görüyorm ne öküzz bişey bu adam ya , sende ne getirirse ondan yemek yaparsn nie yapmadın dersede aldığını yaptm dersin 
0 oy
(1,415 puan) tarafından
Şöyle bi göz gezdirdim postlarına yorumlara falan.?

Seni daha önce evden kovmuş hala ne işin var onunla.? Eliştirmek için demiyorum cidden merak ettim seni bu adama bağlayan şey ne.???

Çocuğum deme bnm de vardı ama yine de tekmeyi vurdum iyi ki de vurmuşum..

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 90 göst.
1 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Asyaaaa (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 756 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 648 göst.
3 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Nehirr (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 149 göst.