0 oy
552 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızlar dun sorum kapandı bugun tekrar yaziyorum Doğumuma 1 hafta var zaten stresliyim heyecan korku duygusallık hepsi bir arada..Bide milletle uğraşıyorum görümce kişisi ye iç yat modunda maalesef bizle sadece yemeklerde çalışıyo diye birseye el sürmez yerimden zor kalkıyorum agrım var şiştim herşey bana bakıyo hayır eşimle olsam yumurta kırar domates peynir de yer o olunca extra yemek  yap o .... kaldırmasın.Temizzlik yaptım hiç bana misin demek te yok ne biçim insanlik bu allaha havale ediyorum ama bide utanmadan bana da dua et diyo doğumda offf ben mi çok ince düşünüyorum biktim biktim herşeye ağlar oldum doğumun verdiği bisey sanırım kurtulmak istiyorum artık bu insandan ve ailesinden eşimde burda diye bisey demek istemiyo ah kızlar ne yapayım ben

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Görümceni gönder evden
(13 puan) tarafından
Ailesi yok burda tek eşim o yüzden bisey demek istemiyo ama aşırı Sinirimi bozuyo
-Reklam-
0 oy
(694 puan) tarafından
Aynı şeyi yaşadım gözünün önünde elimle yer silerken doğuma yakın bide ayrıca benimki çalışmıyordu da telefonla oynuyordu yenge yatıcam yatağımı yaparmısın demişti gece 1 kadar iş yapıp yatağa geçerken baktım yatakta hala telefonla oynuyor yenge yoruldun ya bu kadar iş yapma dedi sitin sene geçse o sinirini hala damarımda his ediyorum Allah’a havale et ama kavganı da yap ben sonunda kavga ettim annesinin evinde yardım etmediği için cevap verdi bana eşim üstüne yürüdü cevap verme kırarım bacaklarını diyince bidaha ayağını denk aldı 
0 oy
tarafından
Sende yapma canım ya utanmıyorlar sana yaptırmaya sende yapma bir kaç gün mecbur kendileri yapacak 34 haftalık hamileyim bir sandalye kaldırtmaz eşim sende şöyle eşine yoruluyirum diye
0 oy
(6 puan) tarafından
Yerimde olsam direk gönderim bebek doğduktan sonra daha sitresli oluyor sun bide onlami ugraşacan 
(13 puan) tarafından
Kesinlikle lohusalıgimda rahat edeyim bari biktim istemediğimi belli de ediyorum ama anlayan tok yüzsüz
0 oy
(164,056 puan) tarafından
neden sizde kaliyo
0 oy
(3,406 puan) tarafından
Ayy sinir oluyorum şu anlayışsız insanalrdan gönder gitsin evden sana çok faydası oluyorda dua istiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
4 cevap 299 göst.
0 oy
5 cevap 226 göst.
0 oy
3 cevap 173 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gunes1997 (4,003 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,750 soru