0 oy
199 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (367 puan) tarafından
Kizlar merhaba. Biz iki eltiyoz suan. Esimin ailesi biraz kapali. Bende oyle cok acik giyinmem ala eltim cok fazla acikm evet buna kimse karisamaz ama kaynanam kayinpederim zamanind acok kizdi ona duzgun giyin laf geliyor vs diye. 5 sene oldu bn kot giyinince kaynanam ustune biraz uzun giyin diyor eltim bikiniyle resim cekip atiyor bisey demiyorlar. Dun kaynanamlara gittik mini elbise askili gymis ona tek kelime demediler otururken camasirini gorduk biride ne yapiyorsun demiyor kaynanam laf olunca aman gysn yakisiyr diyo. Bu ne ayrimcilik degil mi bn giyince laf soz oluyor kendinden taviz veriyorim 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

10 Cevaplar

+2 oy
(2,993 puan) tarafından
Demekki eltin karışma fırsatı vermemiş zamanında.. sende karışma fırsatı vermeyebilir sin 
tarafından
Kesinlikle,eltisi de en iyisini yapmış ayrıca karıştırmayarak
(367 puan) tarafından
Evet zamaninda koydu tavrini bn yapamadim saygisizlik olmasin dedim hep onların dediğini kabul ettim ama kendime yazik ettm
(2,993 puan) tarafından
Herzaman derim ağıza sic.an gelin her daim el üstünde tutulur
(367 puan) tarafından
Kesinlikle oyle. Bundan sonra kndimi ezdrmicem diyrm busefer tavur koyuyorum sesleri bana cikiyor. Bastan o tavizi verince geri toparlayamiyor insan
-Reklam-
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Sorun sende eltin koymuş tavrını ztn kaynanablar karışamaz ikinizede 
0 oy
tarafından
Karıştırma sende 
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Herkesin giyimine kimse karışamaz bebeğim
0 oy
(371 puan) tarafından
Bacım sorun sende , sınırını çizseydin onlarda sana karışmazdı 
0 oy
(3,124 puan) tarafından
Tuhaf olan sensin nasıl kaynanan kıyafetine laf söyleyebiliyor kapalı da olsan açıkta olsaan bu senin tarzın laf söyletme kendine
0 oy
tarafından
Yuh yagni bir insan kendini bilmediktn snra ney yapsan olmaz ben utanirim hamileyken karnimi yastikla kapatirdm oyle utanirdm oturdgm yerde 
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Eltin baştan yapmış doğruyu karıştırmamış kendine belli yoksa kesin ona da derlerdi. Sessiz taraf her zaman ezilir 
0 oy
(4,660 puan) tarafından
İstemediğiniz sevmediğiniz yapmak istemediğiniz size uygun olmayan her ne olursa olsun karıştırmamak kimseyi saygısızlık değil. Keşke zamanında böyle düşünseydin. Benim giyim tarzım bu demek saygısızlık değil. Eşşn bile demiyorken kaynana kayınpedere ne oluyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 354 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 489 göst.
9 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Livosum (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde akcakus (148 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,567 soru