0 oy
987 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,368 puan) tarafından
Kızlar dün akşam konuştum 9.30 gibi yemek yiyoruz dediler hiçbir sorun yoktu kardeşim mesaiye kalmış geç gitmiş eve ne oldu bilmiyoruz kavga etmişler annem işe gitmiş telefonu almadan babam memlekete gitmiş arıyorum ulaşamıyorum bişeyden haberim yok erkek kardeşimi aradım dedi onlar kavga etmişler falan dedi kimse sebebini bilmiyor babam aradı ben köye gidiyorum boşanma davası açıcam gider gitmez dedi annemle de konuşamadım eve 8 de gelecek Allah aşkına nerdeyse 30 yıl olmuş bi çırpıda silip atmak kolay mı boşanmak ne demek 

19 Cevaplar

+1 oy
(4,902 puan) tarafından
Birşeylerin birikmişliğidir tek şeyden olmaz o. Rabbim hayırlısını versin
(1,368 puan) tarafından
Yani babam annemin sürekli işten çıkmasını istiyordu annem çıkmıyordu aralarında bu yüzden sürekli tartışma çıkıyordu
-Reklam-
0 oy
(916 puan) tarafından
Yok canım kolay değil,sen bı gitsene yanlarına bı konuş barıştır onları kolay değil boşanmak 30 yıl var bide ortada
(1,368 puan) tarafından
Oğlum uyuyor şimdi akşam eşim gelince beraber gidicez annemde işte zaten babam gitmiş köye anca annemle konuşucaz bakalım
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Onlar bir sinirle öyle yapar
(1,368 puan) tarafından
Yani evet çok tartışmaları oluyordu ama boşanma derecesine gelmiyordu
0 oy
(12,791 puan) tarafından
Kimse durup dururken 30 yıllık evliliğini bitirmez canım vardır ciddi bir sebebi 
(1,368 puan) tarafından
Yani benim bildiğim tek sebebi babam annemin işten çıkmasını istiyordu annem çıkmıyordu başka yok
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Birikmişliktir o bir çırpı değil. Ben her anne baba sıkıntısı belli etmez belki de anlaşamıyorlardı
(1,368 puan) tarafından
Bilmiyorum daha haftasonu beraberdik hiçbir sorun yoktu
0 oy
tarafından
Bukadar km'ye gidecek kadar ne olabilir ki İnşallah şiddet yoktur
(1,368 puan) tarafından
Yok canım babam asla öyle bir insan değil
0 oy
(135,108 puan) tarafından
baristirin yaa orta yolu bulun
(1,368 puan) tarafından
Köye gtimiş canım kalkıp köye gidemem ki küçücük bebeyle
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Yaa noldu acaba bu kadar büyük 
(1,368 puan) tarafından
Bi bilsem bakalım bu akşam gidince öğrenicem bende babam söylemedi bişey sadece dava açacağını söyledi kardeşim de diyor öyle bişey olursa öldürürüm kendimi falan diyor napıcağımı şaşırdım bende
0 oy
tarafından
Bir sinirle çıkmışlardır evden barışırlar inşallah bazı çiftlerin kavgası çok gürültülü olur ama ayrılmaya gelince ayrılamazlar:)
(1,368 puan) tarafından
Araya mesafe soktu babam kalkıp köye gitmiş burda değilki bi araya getirelim
0 oy
tarafından
Bence kavga ettiler ve yılların birikimi var bı anlık biseyle sinirlendiler . Sen bence bı konuş ikisiyle de 
(1,368 puan) tarafından
Annemle bu akşam konuşucam ama babam telefonu kapatmış bende amcamı aradım yanına git diye amcamdan haber bekliyorum kardeşi sonuçta ona anlatır belki
tarafından
Olabilir canım
0 oy
(822 puan) tarafından
Biriktirmişlerdir eteklerindeki taşı dökünce kavga büyümüştür  

Allah haklarında hayırlısını versin canım aldatma falan olmasında inşallah

Rabb'im Namus noksanlığı vermesin barışırlar elbet, yani inşallah 
(1,368 puan) tarafından
Yok canım Allah'a şükür öyle bişey değil ama bakalım bende bu akşam öğrenicem sebebni
(822 puan) tarafından
Bizim buralarda duyuyorum da artık şaşırmıyorum Rabb'im hakkınizda hayırlısını versin Aminn
(1,368 puan) tarafından
Valla doğru söylüyorsun canım ama dediğim gibi şiddetin bizde de affı yok babam asla öyle bişey yapmaz o yüzden kötü söz söylememek için evden çıkar gider kavga esnasında sakinleşince gelir
(822 puan) tarafından
Hadi biz gençler kavga ediyoruz da büyükler kavga edince iyi olmuyor yaa çoluğu çocuğu üzülüyor insanın merakta koymuşlar yazık sizi de nolur sanki 30 yıldır idare edip gidiyonuz o anda da geçiştirip gitseniz oy oyyy bu analar babalar üzüyorlar hem kendilerini hem bizi
0 oy
(14,715 puan) tarafından
Sinirle öyle demiştir belki 
(1,368 puan) tarafından
Bende öyle umuyorum
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Kimbilir ne geçti aralarinda
0 oy
tarafından
Teyzem 30 küsur yıllık evliliğini bıraktı 45 yaşında şuan belki daha fazla bıraktı geldi
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Kız köyde nasıl boşanma davası açacak köy merkez gibi bir yer mi 

Korkma birşey olmaz Allah'ın izni ile sinirlenmişti ikiis de geçer düzelir ler 
(1,368 puan) tarafından
Köy dediğime bakma merkezde oturuyoruz
0 oy
tarafından
Hayrlısı canm    
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Annen baban anni sinirle oyle bisey demisler cnm 30 yill dile kolaymı insallah barisrlar
0 oy
(7,780 puan) tarafından
İnşallah barışırlar.
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Benimde annem baba boşanma sürecinde 3 sene oldu hala mahkeme devam ediyo 25 şenelik evlikti cok zor gerçekten hep annemin yokluğunu hissediyorum ama görüşmüyorum 3 senedir 5 kere gormusumdur

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 661 göst.
9 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 359 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 155 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Emine2803529 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.