Her ne yaşanmış olursa olsun yaşım kaç olmuş olursa olsun bu bir evlat için benim için travma ister istemez ikisinde de hatalar var ikiside hatalı ancak babamda da hata var onca sorumsuzluklarına rağmen ikisininde annem sonkez denicem dedi şans vericem dedi başka kadın var annem ya o ya ailen tarafını seç demiş ikimizde kendimize çeki düzen veeicez sosyal medya silicez tiktok vesare babam sıkmıyorum ne sizi ne de o kadını tiktoku sıkmıyorum demiş kardeşim vs kıyametler kopmuş evde zoruma giden benim üstümde illaki haklıları var anne baba işte atsan atılmaz satsan satılmaz
Babama aşırı sinirli ve kızgınım kadın babamın evli olduğunu biliyor ve inada babamla ilişkiyi sürdürüyor para desen oda yok derdi ne ki kardeşim kaç kez kadına yazıp rezil etti engel atıyor. Direk babam annemi de bosamiyor
Düşünceleriniz çok önemli benim için o kadına yazsam mı bende ağzıma geleni 28 yıllık evlilik tiktok ve başka kadın yüzünden bitiyor bide anne babamn sorumsuzluğu yüzünden hiç normal hayatım olmaz mı
Linç uzak dur sinirim tepemde zaten sizinle uğraşamam