0 oy
227 göst.
Aile kategorisinde (9 puan) tarafından
Kizlar kaynanamla araamda sorun var 2 çocuğun var biri bir buçuk biri 2 aylık ve 1 sene önce kaynanamla kavga ettim bırakıp annem gile gıdım beraber duruyorduk  eşim dışarda  calisiyo köy gbi bir yerde duruyor kolu yok komşu yok tek  bunların evi var iki katlı beni üst katta ev duzdurduler durdurmadilar ve kaynanam dilim vermedi hem her hizmeti yapdirdi asla yardımcı olmadı bana çocuğum oldu kolikdi inanın bir kaşık bir şey bile yiyemedim kendisi disarrda yapdi yedi eve de bsy almadı hiç şehir uzak biraz eşimde yok kendimde sadece asilarinda gıdım yani anliycaniz kaynanam arkamdan konusdu görünceme ve kayinlarima ben duydum bunları bsy demedim bana bir kasikcorba vermedi bile eşim geldi ben yemek yapdim o çocuğa bakdi daha ben yemek yemeden onlar  yiyodu bulaşığı sofrau bn topluyodum ama ben yemek yiyemiyordun cocugum agliyodu ona bakıyodum eşimde dusuncesizdir biraz ben canıma tak eti hem arkamdan konuşup hem elinden yemek yiyo daha bide hazirliyamasam sürat asiyodu birakdim cocugumuda aldım gdim şimdi 2 çocuğa hamile oldumu öğrendim ve. Barısdin eşimle maalesef üst kata duruyorum ama beraber ken çocuğa bakmaayan kaynanam nolduysa çocuğun usdune dusuyo iki yüzlük yapiyo bence yani ben ona vermek istemiyorum işin açığı çocuğumu sizce  haksizmiuim esimede kendini iy beni kötü gosteriyo zaten 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
aşırı karışık anlatmışsın ama anladığım kadarıyla kaynanana dur demeyi öğreneceksin esinle de arani iyi tutacaksin bu isler böyle yürüyor maalesef 
(9 puan) tarafından
Eşimle nasıl iy tutuyum ya kafay yiycem artık kadink gördükçe sinirim alt üst oluyo
tarafından
esinin sevdiği seyleri kendin de sevecek hale getirip birlikte yapabilirsiniz  cilve yap nazlan ya ne bilim erkekler alttan alan kadıni sever tartisirken sesini yükseltmeden tartis inan ben bunlari yapiyorum ne o tartışma uzuyor nede beni üzüyor

esra ezmeci kitaplarıni okuyorum tavsiye ederim
-Reklam-
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Manyak mısın. Elinden kacmissin. Bedava hizmetçi yok olmuş. Seni ikna edip eski durumuna düşürmeye çalışıyor. Bı kere o düzeni bozdun sakın acıma. Yazık filan deme. Yine aynı duruma gelirsin
(9 puan) tarafından
Demi ama cocugumuda almasını isdemiyorum numara yapiyo gbi geliyo bana yapmacık seviyo ama eşimle bozulmason aram diy bsy demiyon oda çocuğu ne zaman versem bir yeri yara geliyo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 296 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (620 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 450 göst.
7 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 381 göst.
27 Ağustos 2021 Aile kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 478 göst.
14 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,552 soru

12,119,055 cevap

36,468 kullanıcı

...