0 oy
2,050 göst.
Moda kategorisinde (1,737 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Eş denilen sahsin telefonunda depolama bölümünde  karmasik harf sayilardan olusan dosyalara vardi tikladim 1 tane kiz 3  kez resim atmis resimlerin aralarinda 3 ay 5 ay gibi farklar var belliki duzenli iliski yapmis o. C.......  bu salakta sildim sanmis depoda buldum bana akil verin? Suan evde herkez uyuyo evi terketmek istiyorum . Şoktayım. Cocuklarim ne olacak . Ev benim uzerime o işe gidene kadar bisey fark ettirmemem lazım evden uzaklasmam lazimki uzaklastirma karari cikarttirayim evime giremesin.  Nolur sakinlesmeme yardim edin . 

29 Cevaplar

0 oy
(657 puan) tarafından
Ne oldu durumunuz? İnşallah iyisinizdir. Aklıma geldiniz...
-Reklam-
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Öncelikle sakin ol belki başka bişey vardır önce eşine göster ve tepkisine bak belki bı erkek arkadaşı atmıştır bak güzel falan die tabi dediginde olablir ama öfkeyle kalkıp zararla oturma dediğim gibi eşine sor bu kim die zaten kendisi telaslanacak anlaslrsin
0 oy
(20,207 puan) tarafından
Sakin ol canım sabah olsun kov evden ama şuan sakin ol 
(20,207 puan) tarafından
:D kim hortlattı looo amaaan
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Eski post gördüm fakat bı kaç günlük çok da eski dgl ne yaptin post sahibi merak ettim seni 
(2,468 puan) tarafından
Bende durumunu merak ettim yaa iyidir inşallah.
(1,737 puan) tarafından
İyiyim arkadaşlar ama bi sonuca varamadim maalesef ayrilmiyor evden kovmaya calistim olay cikardim binayn inlettim olmadi . Cinsell yolla bulasan hastalik testi yaptirdm ona pazartesi cikacakmis sonuç . Şimdilik çocuklarla normal hayata devam test pozitif cikarsa olay baska yerlere gidecek.   O telefonunda buldugum kiz resimlerinide oyunlardan yuklenmistir dedi bilmiyorum kimseyle mesajlasmadim kimse bana gonderemez flan hikayeler anlatti.
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Ev senin uzeribede canim bisanirlen bolusulcek 
0 oy
(339 puan) tarafından
Evin anahtarını  değiştir hemen giremesin
0 oy
(520 puan) tarafından
Canim bildiğim kadarıyla ki bir avukat arkadaşımdan duymuştum evi terk etme şuan haklıyken haksız duruma düşersin, terk eden eşte hafif kusurlu sayiliyormus hiç gerek yok sen sakın ol sabah ola hayrola bu hepimizin başına gelebilir öfkeyle kalkma, hayatını şartlarını en iyi sen bilirsin kendini doldurmadan sakince düşün taşın kararını ver kavga gürültü çıkarmadan maazallah suçluluk psikolojisi ile esin suç bastırmak için istemsiz şeylere başvurmasin 

Ayrıca ev senin üstüne de olsa eğer evlendikten sonra aldıysanız ortak mal sayılır ve bosanma durumunda yarı yarıya paylaşırsiniz
(1,737 puan) tarafından
Canim uzerinden 1 hafta gecti evi birakmadim . Bakicam bi caresine
(520 puan) tarafından
Hi tamam canim ben şimdi zannettim, unutma bu hepimizin başına gelebilir olayı kişiselleştirme bu senin eksikligin çirkinliğin yada soğukluğun vs değil sakın suçu kendinde arama eğer ki yaptıysa esin yapmadım demiş ona da bizler bisey diyemeyiz artık eşini sen tanırsın Allah yardimcin olsun
(1,737 puan) tarafından
Sıkıntı şu biz yillardir bibrimizi tanimamisiz . Cok teşekkürler  kendimi kabahatli bulmuyorum .
(520 puan) tarafından
İnsanların bir bize gösterdiği birde içinde yaşadıkları gerçek yüzü var  biz eşimiz ne gösterirse o kadarını biliriz , kimse kimseyi mezara girene kadar tanımıyor maalesef
0 oy
(662 puan) tarafından
Of ya ne kadar sık olmaya başladı bu durumlar inan en korktuğum şey zaten zor duruyorum öyle bişey yakalarsam biter çocuklarıma üzülüyorum şüpheleniyorum bende ama bişey bulamadım uzulme ve sakin kalmaya calis ise gittikten sonra kimden destek bulursan onu ara sonrada istediğin herşeyi yap şuan olursa uyuyosa daha kotu olucak sabahı bekle
(1,737 puan) tarafından
Bendede hep şuphe vardı resim gorene kadar
(662 puan) tarafından
Üzülme sakın kal gördün kurtuldun bitti kendini paralamanin hiçbir anlamı yok
0 oy
(307 puan) tarafından
Bi kız atmadı blki emin ol önce blki görsellrden geçmiştir gogle fotoğraf dan falan

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 242 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 489 göst.
8 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 659 göst.
0 oy
17 cevap 319 göst.

403,721 soru