0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (2,486 puan) tarafından
Yemin ediyorum ki isyan diye bağırasım var 

4 günden beri kızım kakasını yapmıyodu lazımlığa tuvalet egitimimiz simdilik iyi gidiyor ama bugun ilk defa kizim kakasini yapti küloduna kızmadım güzelce anlattım kakanın tuvalete yapılması gerektigini ama sonra yine yaptı yine kızmadım az önce yine yaptı kakan varsa hemen gidelim tuvalete dedim hayır yok daha dedi resmen beni sınıyor sanki resmen gôzümün icine baka baka yapiyor herseyi guzellikle anlattigim zaman tamam diyor ama neden sanki hic dememisim gibi altina kakasini yapiyor ki ağlamak istiyorum resmen 

7 Cevaplar

0 oy
(611 puan) tarafından
Bu çok normal sakin ol bütün anneler bu yollardan geçiyoruz, ama kolay değil o eğitim süreci.
-Reklam-
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Hahhahaa kolay gelsin bizim de 1 haftayı geçti hala aynı kakasını tuvalete yapamıyor çişi de kaçırıyor 
0 oy
tarafından

24 aylık kızıma tuvalet eğitimi vermeyi düşünen ben şok:O sizinki kaç aylık 

0 oy
tarafından
Fizyolojik bir sorunu yok ise elbet öğrenecek. Aklı başında bir insan olsa yapar mı? Yapmaz.  Kaç aylık olduğunu belirtmemişsiniz ama kasları yeterince kuvvetliyse, yani eğitim zamanınız yanlış değil ise sabredin. Unutmayın o bir çocuk. Ve bir gün bu yaşadıklarınız çok geçmişte kalacak, zaman hızlı akacak, büyüyecek. Konu ne olursa olsun, bir gün bir şeylerin düzeleceğini düşünürseniz , daha sağlıklı süreç geçirirsiniz. Kızma sakın annesi :)
(2,486 puan) tarafından
3 yasında canım
0 oy
(10,038 puan) tarafından
Çok normal zamanla alışacak sabır sadece sabır. Kaç aylık bende küçük oğluma baslicam tuvalet eğitimine ama bir türlü cesaret edip baslamayadim 
(2,486 puan) tarafından
36 aylık canım
(10,038 puan) tarafından
Himm bir tık büyükmüş biz 26 aylığız henüz. Aslında çişinin kakasinin geldiğini biliyo bazen bezi çıkarıp tuvalete de yapıyoruz abisinden görüyor özeniyor ben bir cesaret ha bismillah diyemedim
0 oy
(2,241 puan) tarafından
Bir kere çocuklar tuvalet eğitiminde kakalarını lazımlığa yapmaya korkarlar alışık olmadıkları için benim kızım öyle derdi çünkü korkuyorum kakam gelince diyordu o yüzden kakasını tutar tutar altına yapıverir sakin olmalısın sabrını sınıyor evet ama çocuk o sinirlendiğin zaman hemen git başka odaya sakinleş 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Benimkide bugün üç kere altına yaptı bide gözümun icjne baka baka yapıyor bakkk çiş yaptim diyor gulsemmi aglasammi ben de bilemedim ama sabır diyorum bitecek diyorum 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 509 göst.
8 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 660 göst.
0 oy
29 cevap 2,066 göst.
2 Haziran 2022 Moda kategorisinde Bbg (1,737 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 952 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sermir (445 puan) tarafından soruldu