Bugun esimle cok buyuk kavga ettik annesiyle aramiz limoniydi aslinda cok iyiydik baslarda ama cocuk olduktan sonra sozleri beni yaralamaya basladi bende bebekle ilgili seylere cok karistirtmadim surat astim falan kusmustu eltimlerde kaliyordu 3 hadtadir arabamiz bozuktu hicbiryere cimadim sonrada hergun gelirler diye bekledim annemlere gitmedim onlarda gelmiyorum diye ayri tripli neyse dun bekledim gelirsiniz falan dedim kekler falan yaptim bir arkadaslarina gitmisler kayinvalidem neyse bugunde esimle plan yapmistik alisverise cikariz bebekle yemek yeriz sonrada aksam onlarin yanina geliriz diye bugunde iste gelicez dediler esimde tamam dedi bende kizdim plan yaptik diyebilirdin dedim sonra bu gitti annesini okadar dememe ragmen sinirlenip aradi gelmeyin diye zaten aramiz limoniydi iyice icine etti zaten kendi bilgisayari kendi hayati var benim evde sikilmam bebekle bunalmam umrunda degil bende kayinvalidemi aradim anne gelmezsen annemin evine giderim diye bana eskisi gibi deger vermiyormus iste oglu istiyormus ben istemiyormusum onlari neyse ozurdiledim falan ama esjme cok kizginim sinirden ellerim titriyor siz olsaydinjz esinize nasjl bir tavir alirdiniz