0 oy
688 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından
tarafından kapalı
Esimizi seviyoruz diye cahil oluyoruz kaynanayla beraber yaşamayı kabul ediyoruz 2 senelik evliyim ama artık dayanamıyorum ne kadar zormuş 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

20 Cevaplar

+1 oy
(3,015 puan) tarafından
Sevmek yetmiyor canım ev ev içinde olmaz her zaman derim kimse kıymet bilmezs
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sen kaynananla kalmayı kabul etmekle cahillik yapmışsın zaten
+1 oy
(25 puan) tarafından
En zoru da ne biliyor musun o kaynana yüzünden eşine olan sevgin bitiyor. Görmüş geçirmişiz diyorlar ama halbuki hiç birşey bildikleri yok. Çok şükür ben onlardan çok çok uzaktayım ona rağmen evime karisiyorlar birde aynı evde yaşasaydık ne yaparlardı Allah bilir. Bu devirde herkesin evi ayrı olmalı ya olmuyor çünkü ya evlilik bitecek yada ayrı olunacak.
(774 puan) tarafından
O kadar haklısın ki
+1 oy
(927 puan) tarafından
Maalesef bende aynı şekilde ve öyle pişmanım ki keşke kabul etmeseydim her sabah acaba bugün neye laf sokacak diye düşünerek uyanıyorum her eşimle Bi yere gidip gelmemizde Bi kavga çıkarıyo şimdiki aklım olsa asla bir oturmayı kabul etmezdim 
(75 puan) tarafından
Bizdede hep bir yere gelince odamıza geçince hep bı kavga bı kavga
0 oy
(28,641 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Hemde asiri zor :(
0 oy
tarafından
Aynı durumdayız canım.bende seviyorum diye kabul etdim 2 yıllık evliyim 7 aylık hamile yaşamadığım kalmadı bi bilsen neler yaptığını ara bile vermiyor her lafı eziyyet her saat eziyyet kalp kırmak 
(75 puan) tarafından
Valla nasıl gecicek böle bende bilmiyorum 1 yaşına girecek kızım var benimde hep kırıcı lar benimkiler de
tarafından
Evet nasıl yaşıycaz böyle.seninde benim gibi ayrılma şansın yokmu?başka eve çıkmak gibi
(75 puan) tarafından
Yatmamiz ayrı bizim sadece aynı binadayiz borçlar çok olunca onlar vitmeyince çok zor
0 oy
tarafından
Allah kurtarsın ben tahammül edemezdim iki sene aynı sokakta oturdum burnumdan geldi 
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun 
0 oy
tarafından
çok zor herkes kaldıramıyor. K.validede ve eşdede sorumluluk çok. onlar anlayışlı oldukda bi yerde gelede zor olmuyor.
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Eşime çok aşık olarak evlendim, ayrı evde yaşadığımız halde çok sıkıntılar çektim. Sevgi ve aşkta bir yere kadar. Kesinlikle aynı ev büyük cesaret..
0 oy
tarafından
Bir de sevmediğiyle aile baskısıyla evlenenler i düşün canım onlarınki kat kat daha zor ben eşime diyorum sevmesem seni. Ne evlilik sen de başka bir şey i çekilir çile değil derim 
(75 puan) tarafından
Sürekli tartışma çıkınca herşeye karisilinca o sevgide zamanla azalıyor
0 oy
tarafından
Sevgi yetmiyormus evlenince ilk başta bunu anladık her zaman kendi aileleri daha kıymetli 
(75 puan) tarafından
Aynen ailemde ailem diyorlar hep karıları ailesi olamıyor bı turlu evlendim kafası oluşmuyor
0 oy
tarafından
Ayrı eve çık yoksa bu gidişle sevgi de kalmaz 
0 oy
(164,043 puan) tarafından
ins sende kurtulursun
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Valla kaynana kötüyse,evin ayrı olsada burnundan getirmeyi nilir
0 oy
(628 puan) tarafından
evlendik 1 buçuk sene beraner yaşadık en son bana çok ağır konuştu evleri ayırdık şu an 3 senedir birlikte duruyoruz hala aynı ama ben aynı ben değilim beraber olmamızın sebebi de eşim tek çocuk kayınpederim ve kayınvalidem biz 1 senelik evliyken boşandılar kadın yalnız bu yüzden vicdanım el vermiyo trk başına yaşamasına
(628 puan) tarafından
ha bu arada 7 seneyi bitirlikdik eşimle evleneli
0 oy
(30,403 puan) tarafından

Zalım insan olunca çok zor Allah yardımcın olsun

0 oy
tarafından
Bu devirde sadece sevgi yetmiyor ben evlenirken %50   mantığımla hareket ettim .
0 oy
(774 puan) tarafından
Seninle aynı durumdayım sanki beni anlatmışsın benim tek fark 5 sene oldu ama inan ki değmiyor hiç birine Allah sabır versin bizlere inşallah 
(75 puan) tarafından
Ev ev üstüne olmuyor gerçekten

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 311 göst.
+1 oy
6 cevap 207 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,887 puan) tarafından soruldu
+4 oy
10 cevap 720 göst.
27 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (8,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 587 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Balli.lokma (94 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,264 soru

24,382,998 cevap

348,873 kullanıcı

...