Eltim başaka şehirde biz konuşmuyoruz gorumcemle aram çok iyi oda eltimle kknusmuyo biraz burnu havada oduğu için ve zamanındaa tartışmalarımız oldu şimdi buraya tatile gelicek eşimde kknusmuyo asla da konuşmam diyo ama kayinvalidem benden rica etti eskiyi unutun yalnız gelcek dislanmasin falan aralar bozulmasın diye siz olsanız naparsini z?
Misafir sonuç ta empati kurardım.. herkes ikinci şansı hakeder..
Eltim olmadığı için bilemiyorum nasıl davranmak gerekir ama affedilmesi çok zor şeyler yapmadıysa mesafeli de olsa konuşabilirsin mesafe her zaman iyidir ama küslük şahsen benim hiç hoşuma giden bişey değil aynı ortamda bulununca daha da zor olur
Sen misafirperverligini goster canim buyukluk sende kalsin
hayatta kabul etmezdim ben.
Misafir canim yapcak bişey yok boşver büyüklük sende kalsin
Konuşurdum ama ağzımla değil ardimla...
Canım bak seni anlıyorum inN bizim hayatimizda benzer olaylar oluyor yaptigimiz su oluyor geldiğinde misafir muamelesi Allah içi .Yapıyoruz k ne anlar ise anlasın o anlamasa da rabbim niyetinden haberdar olCak ve sen kazanmış olacaksin bırak o yaptığı kötülükle kalsin
Hic yuz vermem kimse kusura bakmasin kendimizi ezdirmek icin evlenmioruz bikere taviz verdin mi insana hersegi soyleme hakkina sahip hissediolar kendilerini kaynananin lafiyla hareket etme kendin ne yapmak istiosan onu yap yuz aldilar mi tepene cikarlar
Hatasi nedir ben hataya gore hareket ederdim kimse kusura bakmasin
Canım boşver sen insanlığını göster o utansın. Sana çok samimi davran demiyorum zaten içinden gelmez. Ama dışlamayında bence canım
Evime misafir.olarak geliyorsa gayet güzel agirlarim.Kaynanangile geliyorsa illa o geldi diye gitmek hoşgeldin demek zorunda değilim ama gidersem de çok samimi olmam ama sürat da yapmam yani .Misafir diye
1,492,317 soru
24,384,055 cevap
348,920 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın