Her duyduğumda gülerim yok öyle bişe ya ne alaka tam tersine kız zamanındaki gibi oluyormuş
Bende merak ediyorum bunu. Normal doğumda eğer kesi atılıp dikiş atarlarsa daha dar oluyormuş ama dikişsiz ve kesisiz olursa çok daha geniş oluyormuş diye duydum. Gene doğrusu ne bilemem Bn doğum yapmadım daha
Anlamdan örnek vereyim kadını 5 cm le doğuma aldılar kese kese doğum yaptırdılar 45 dikiş içli dışlı sonuç öncekinden daha iyi olmus
Sacmalamasinlar toparlayii serum takıyorlar dikişini de ona göre yapıyorlar sarkma falan olmuyo kim.diyo bunu deli onlar
Her aklima geldgmde guluyrm ya :) eltimin kuzeni bebek yapmiyo 2 senelik evli ozel yerisi genisler ve sarkarmis o yuznden dusunmuyoms para biriktryomus parasini denklesince bebek yapip ozelde sezaryan olcakms :) eltim demis kafayi mi yedin ole olsa bu kadar cocuk dgrr mu insanlar hee acik acik geziyoz kapanmiyo geri dems :) kiz muhendis bide cokta zeki biz oyle sanirdik :) ay vala acik kaliyo saniyoms bak yine iyi guldm gece gce
Genisleme olur illa diye dusnyrm bnde bebek cikcak soncta ama kiz bildgn oyle açık kalck saniyoms :)
Hiç de bbileeee eskisinden daha iyi hahaha her şeye inanmayın kızlar ya tamam başta gemisleme oldu normal yani cocukkk çıktı ordan sonra duzeliyo bana inan
1,491,824 soru
24,377,226 cevap
348,412 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın