0 oy
977 göst.
Diğer kategorisinde (423 puan) tarafından
Bebeğim hasta eşim işten geldi yemek yedik 1 saat salladım ayağımda karşı komşu üst komşuma çıkmış çocukları bi aşağı bibyukari merdiven demir üstünde ziplamalar bagirmalar çocuk korktu tekrar uyutup çıktım çocuklar sessiz olsun bebeğim hasta zor uyudu dedim kadın ağzını bi açtı kira oduyormus her yerde oynarmis ben karışamazmisim ev sahibini arayacam bagirdida bağırdı gitti evine yan komşu geldi git bak bi kitlendi ambulans geliyo polis cagiracak bende gitmem ben ona bişey yapmadım kendi suçlu ambulans gitti evinde ne kadar tabak çanak var firlattida fırlattı bağırdı çağırdı seslenmedim polis cagirdi üstüne nasıl sinir oldum eşim bırakmadı bi bıraksa yolucaktim

28 Cevaplar

+1 oy
(3,314 puan) tarafından

Hayda olaya bak :woot:

(423 puan) tarafından
Kız manyak mıdır nedir anlamadım bağıra bağıra reklam etti mahlleye dediğim laftada bişey yok çocuğum hasta sessiz olsunlar
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Suç bastırmanın da böylesi yani yuh..
(423 puan) tarafından
Bi de diyo ki bıktım ne var bu kapıda herkes kapıma geliyo bende dedim bna niye gelen yok demek ki sen de var sorun Allah'tan eşim vardı yolardim bide ağzı bozuk pislik etmediği küfür hakaret kalmadi
0 oy
tarafından
Ayyyy atsaydin merdivenden ambulans boşa gelmeseydi
tarafından
Demez işte oda atsaydi merdivenden
tarafından
Geberip adam yerine gecer kiz bu seferdee al basina belaaaa
tarafından
Gebersin
tarafından
Oooooo bugün sinirliyiz diyosunnn cuma cuma milleti gaza getirme kizzzz oglun nerde ne ayaktasin bu saate hayırdır
(423 puan) tarafından
Ah eşim bibecde olmasaydı o tuttu
0 oy
tarafından
Yavuz hırsız ev sahibini bastirirmis hesabı,valla Allah komşunun da hayırlısını versin 
(423 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
tarafından
Kız komşunun bu kadar huysuz olduğunu bilmiyormuydun. Benim alttakilerde yapıyor bazende ben bir iki msj attım. Kadın kusura bakma dedj
0 oy
(1,742 puan) tarafından
Yuh şok oldum o Nası bi çirkeflik ya
(423 puan) tarafından
******** bende açıyorsun işte kimsesi yok diye
0 oy
(1,941 puan) tarafından
Allah'tandır eşin evdeydi yapsaydın birşey bu sefer ayaga kalkacaktır bina beni dövdü diye saygısız suçunu nasıl bastırıyır
(423 puan) tarafından
Kız kavga bile değil onun dedikten sonra 3 4 saat kendini yirtti
(1,941 puan) tarafından
Ruh saglıgı bozuk anlaşılan kafayı yemiş
0 oy
tarafından
Ruh hastası manyakk kadın. İyi kira ödüyoruz diye herkesi rahatsız mı edelim yani dangalakkk böyleleri apartmanda yaşamasın zerre saygısı yok insana hem suçlu hem güçlü . Birgün biri k tabaklari kafasında kirarsa görür gününü. Herkes bizim kadar sakin değil.
(423 puan) tarafından
Kapıma kadar gelmiş boş mu göndereyim bizde kapıya gelen geri cevrilmez
tarafından
:D senden korkulur valla
(423 puan) tarafından
Akşam anama bacima kufrediyodu cam tabak çanak kırıp benim kıçıma sokacakmis ah benim geri zekalı eşim bi bıraksaydi o şişe laf la değil nasıl sokulurdu o Zn görürdü de yöneticimiz ev sahibiymis umrumda değil isteyen istediği yere şikayet edebilir hakliyke. Haksızlığa gelemiyorum malesef
tarafından
Ayyy haketmiş o zman. Ne ağzı bozuk ya iğrenç insan.
(423 puan) tarafından
Aynn canı m
0 oy
(8,344 puan) tarafından
Ayyy bizimde basimiza geli 
(423 puan) tarafından
Bide diğer komşum gelmiş in ozur dile polis cagiracak çağırdın dedim ben onu sadece uyardım vurdum mu sozvdummu kendisi suclu
tarafından
Ben cagiricam bana hakaret ettiği için dava acicam  deseydinn keşke korkardı biraz öyleleri korkak olur
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki hergun aynısını yaşıyorum çocuklar hiç durmuyor ve hep çocuklarımın uyku saatine denk geliyor ama aileleri kizmiyor uyarıyorum diye sadece çıkıp çocuklar biraz sessiz olun bebek uyuyor diyorum onlarda tmm abla diyorlar çıkıp parka gidiyorlar bu gayet normal bişey kadın kafayı yemiş 
(423 puan) tarafından
Ay ben onun çocukları oynamasın demedim ki çocuk bu 13 yaşında var belki daha fazla yaşı o bile oynasın çocukları ama milleti rahatsız etmeden bide diyo herkes benim kapıma geliyo bende dedim demekki sende bişey var bana niye gelen yok eşim konusturmadi içeri kattı beni
0 oy
tarafından
Kadin hasta heralde
(423 puan) tarafından
Manyak mı ne bide kahve içsek ay yalnız çağıralım eşim hep dedi uzak dur diye dinlemeyen de suç insan bikdik
0 oy
tarafından
Oha olayı nasıl büyütmüş 
(423 puan) tarafından
Aynen ambulans geldi kitlenmissin elini yüzünü yıka dedi gitti bi tansiyon olctuler
0 oy
tarafından
Kadın problemli herhalde keşke dovseydin bari hak etmiş 
(423 puan) tarafından
Ah eşim bi salsaydi
0 oy
(135,102 puan) tarafından
sucunu bastiriyo suna bak
(423 puan) tarafından
Yüzsüz boyleleri iki gün sonra başlar gene yalakalanmaya
0 oy
tarafından
Direk ev sahibi ara istemediğini belirt 
(423 puan) tarafından
3 4 kişi toplandilr ariyacaklar kimse istemiyo
0 oy
(135,102 puan) tarafından
ayrica tamda yolmalik
(423 puan) tarafından
Tabağı kalmış bende bı onu firlata bildim tabak kırarken yolamadim ah bı laf etse
0 oy
(752 puan) tarafından

Ne manyak karıymış kız o Allah'ım evlerden uzak :D

(423 puan) tarafından
Aynn hadi beni boswer Allah kocasına sabır versin
0 oy
tarafından
Ohaaa abi böyle yapıp baskın oluyorlar ki kimse karışmasın onlara
tarafından
Birtanesi nasıl zorba olunur yazmisti ya bunu okusun
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Allah cahil insandan uzak etsjn
(423 puan) tarafından
Amin canim bide tek bende mi varmış çocuk inadına inadına saliyo çocukları biri çıktı yatalak hastam var dedi biri çıktı ben işten geldim kafa dinleyecem anlamiyorda
0 oy
tarafından
Bekarken annemgille oturdugumuz binada karsimiza bi kadin tasinmisti 2 cocuklu ama kadin degisik bisey yani cirkef fln boyle oturdugumuz binada cöp toplama hizmeti yok kadin buna ragmen hergun çöpünü kapinin onune koyardi ve suyu merdivenden asagi akardi annemde uyarmis denk geldiklerinde anneme demis ki sen insan misin bunu duydum bi cildirdim gene cöp koymaya devam ediyordu bi gun ben uyardim dedim boyle yapmaya devam edersen ev sahibini arar bilgilendiririm begenmiyorsan beni ceker gidersin para veriyorum ben bu eve istedigimi yaparim fln dedi dedim pardonda ben ev sahibiyim gidecek birisi varsa oda sensin dedim kadin ustume yurudu fln binada buyuk bi bagrisma koptu aramizda sonra yoneticiden ev sahibinin numarasini aradim anlattim durumu adam tamam ben konusurum onunla dedi :) ev sahibi demis mi onlar beniim akrabam bi daha kavga ettigini duymayim fln demis kadin 1 ay sonra tasindi gitti giderken dedim ki bak kim gidiyormuş :D
(423 puan) tarafından
Kız bebem hasta olmasa ses etmiycektim gene 3 gündür rahatsız huzursuz uyumuyor tam uykuya daliyo onların sesine zipliyo yolacaktim eşim salmadi bı salsaydi
tarafından
Iyi ki salmamis valla canim terbiyesiz kadin kendine yakisani yapmis yani bosver sen sadece insan gbi uyarmissin

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 279 göst.
6 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret3434 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 312 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kilo alamayan biri (653 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 1,395 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 561 göst.

410,737 soru

12,358,704 cevap

41,291 kullanıcı

Kategoriler

...