Kızlar. Çocuklarınızı. Sevin onlar ı her zaman. Dünyanın en mutlu çocuğu. Olarak görmeye çalışın ... Ne kadsr nefesi var ne kadar nefesiniz var bilemiyoruz.... Bu gün asel mira nın haberi ni okuyunca çok kötü oldum... Bi kaç gün önce. Yanında olan. Belki bir gün yanında olmayacak.... Acı yı ta en içim de. Hissettim.... Evlat kaybetmedim ama. Sabah tan beri. Aülamaktan kafam ı toparlayamaz olddum allah ım ailesine sabırlar versin inşallah..... Sizden ricam üzmeyin meleğinizi...lütfen yanlışlarını. Tabi uyarın mesafelerinizi. Tabi koyun sınırları belli olsun meleklerinizin ama. Lütfen. Koltuğu mu yazdı.... Olsuun
Perdeyi mi yırtttı. Olsun
Oyuncağı nı mı kırdı.. Üzerine mi döktü. Olsun yaw. Canı sağolsun da. Olan sadece eşyalar a. Olsun. Of demeyin bıkmayın usanmayın anne ol aktan yorulmayın inşallah allah ım imtihanların en ağırını sizler e. Vermesin inşallah .... ... Kimseye bu acı yı yaşatmasın
Valla akşamdan beri aklımdan çıkmıyor gece de hiç uyuyamadım Rabbim evlatlarımızı korusun çok zor bir durum Rabbim hiçbir anneye evlat acısı yaşatmasın
Evlat acısı o kadar zor ki asel mirayi paylaşırken hep altına Rabbim acısını gostermesin yazardı ve o acıyı yaşıyor Rabbim sabırlar versin inşallah ❤️ rabbbim evlat acısıyla sinamasin kimseyi
Vallahi dün geceden beri bir dakika olsun gözümün önünden gitmedi nasil bir acı yaa Allahım sen sabır ver gördüm daha kötü oldum gece ağlamaktan uyuyamadım
En üst kattayım İnan kapı pencere açamıyorum bu yüzden varsın açmiyim onların canı sağ olsun, annesine rabbim sabırlar versin
408,402 soru
12,270,143 cevap
37,571 kullanıcı