0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (473 puan) tarafından
Kızlar bız üç yıldır taşındık ama burdaki sağlık ocağına bı turlu kayıt yapamadım. Oraya gittim e nabız dan oluyor burdan yapamayız dediler. E nabiza girdim orda da doktorların hasta sayısı dolu kayıt yapmiyo. Eski sağlık ocağımiz çok uzak yarım saat uzaklıkta. Bn sezaryenliyim. Pazartesi gitsem burdaki alır mı acaba topuk kanı ni. Kayıt olmadan alır mı. Bilgisi olan var mı 

2 Cevaplar

0 oy
(1,081 puan) tarafından
Aile yakını varsa olur canım misafirim der geçersin
tarafından
Misafir içinde farklı prosedür yapıyorlar diye biliyorum. Ananemin şekerden ayağı kesilmişti arabayla filan zor bela götürdük bizim gittiğimiz sağlık ocağına bakmadılar misafir diye hastane dosyası falan filan karıştırdılar mecbur bizde devlete gitmiştik. Çünkü hasta dosyasını bilmiyoruz kendimizi güvence altına almalıyız farklı tedavi uygularsak sorun olur filan diye gevelediler. Ben de sağlık ocağımı oturduğum yere alamadım 1.5 saat var sağlık ocağıma gitmeye 2 vesait anca gidiyorum. Zor oluyor ama konumumda ki sağlık ocağı dolu gösteriyor.
(1,081 puan) tarafından
Canım annenle bebek bir mi mutlaka bakarlar yada yönlendirir.
-Reklam-
0 oy
(473 puan) tarafından
Bilen yok mu

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 154 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Aylinece (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
+1 oy
6 cevap 175 göst.
13 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Yavrunun annesi (106 puan) tarafından soruldu

411,509 soru

12,387,872 cevap

43,616 kullanıcı

Kategoriler

...