+1 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar 2.doz asi için randevu almıştım yarına. Bugün hemşire arıyor sadece 6 kişi alabiliyorz bugün siz öğlen gibi gelir misiniz olmaya dedi. Bende gelemem dedim hala ayrıntı bekliyo. Sonra tekrar aradı bu saatte gelir misiniz diye bende yok dedim. Yani randevu niye var o zaman anlamış değilim. Ben o gün musaitim o gün gitmeye karar vermişim değiştirmeye niye çalışıyor çok saçma. Ki randevu oluştururken belli bı saat var yani 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,060 puan) tarafından
Hemşire keyfine göre uygulama yapmıyor. Ne kadar ön yargılı insanlar var inanmakta güçlük çekiyorum. O aşıların her dozu için sağlık bakanlığına hesap veriliyor. Ne bekliyordun postu açarken,hemşireyi kötüleyip seni pohpohlamamızı mı? 
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Yani haklısın evet ona göre randevu veriliyor çok saçma. Kadın doğum doktoru olur ameliyatı çıkar falan anlarım da bunu anlamadım.  
tarafından
Ay sorma kız ya. Gıcık oldum bu kadına
0 oy
(714 puan) tarafından
Ayyy benide zorladı aşıya geçen gün durduk yere aradı aşı olmaya gelebilir misiniz diye yarın hiç randevu falan almamıştım 
tarafından
Deli bunlar ya.
(714 puan) tarafından
Kız bide aslında benide aramadı taa kilometrelerce uzakta olan anamı aramış numaramda var ha aile hekiminde annem şok olmuş beni niye arıyor diye kızınız gelsin demiş jfmsmaka
tarafından
Senin numarayı bulamadı demekki :D
0 oy
tarafından
Biontech aşıyı açtıkları zaman 6 kişiye kullanılması gerekiyor bu ısrar ondandır
tarafından
Himmm doğrudur o zaman. Ama ben randevuyu yarına almışım sonuçta randevu boşuna mı alıyoruz
0 oy
tarafından
Biontec açıldığı zaman kısa sürede kullanılması gerekiyor 6 kişilik her kutu onun için ayar yapmaya çalışıyorlar tuhaf bir durum yok bunda gidebilirsen gitseydin 
tarafından
Randevu niye var o halde?
tarafından
Bazı durumlar istisnadır canım randevu olabilir ama durumda bu yani abartarak birşey yok
tarafından
Abartmıyorum ki sadece randevu aldiysam o gün gelebilirim demekki sürekli gel denilmez ki
tarafından
İşte onlarda ilaç boşa gitmesin diye uğraşıyorlar

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 99 göst.
10 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymaak1 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 323 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Defneee (676 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 420 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,029 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 147 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Aylinece (183 puan) tarafından soruldu

410,739 soru

12,358,760 cevap

41,297 kullanıcı

Kategoriler

...