Kızlar bi tane görümcem var söz nişan bişeyi yok daha evlilikte en az 2 sene düşünmüyo okuyo.. Geçen hafta 10 binliraa tabak çanak çeyizi 3 bine de nevresim yatak örütüsü çeyizi aldılar her ay bin lira ödeyecekler.. 4 sene öncede eşimin teyzesinden 6 milyarlık bilezik almışlar şuanda 15 bin falan yapıyo bizde hala düğün kredi borcu ödğyoz herşeyi eşim yaptığı için kayınbabamı severim çok iyidir eşimden ve kaynımdan para istemiş o bileziği alabilmek için bende sinirlendim madem borç var o kadar çyiz almanın ne acelesi var bide görseniz kızıma öyle çeyizler aldım.ki hepsi 1. Kalite öok güzeller diye ballandıra ballandıra anlattı. Eşimde annem yoktan anlamıyo babam napsın dşyo Daha çok delirdim nasıl anlamıyo para yoksa adam kendini mi satacak babanda annenin yüzüne gelemiyo sonra ödeyemiyo dedim. Eşimde sana demeyip kredi mi.çekseydim dedi bende bunu düşünmeyi akıl ettiysen çekersinde gizli saklı dedim bana küstü ama çok sinirlendim kızlar bizimde borcumuz var çocuğumuz var giderlerimiz var bende araba almak şstiyorum bunun için kemerleri sıkıyotum ama herşey boşa... Akıl verşn ne diyim napıyım ** ailk forsatta kaynanamın yüzüne vurcam.