0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (388 puan) tarafından
16 yaşında oglum var lise 2 ye giden okula gitmek istemiyor hatta sınıfta kaldı babasida dovucek hala diyo oğlum dayak yerim genede okula gitmem diyo bende okumasını istiyorum napabilirim acaba

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tamam da mesele neden bu çocuğun gitmek istemediği bence bir sıkıntı varkincocuk istemiyor ne dövmesi yaa anlamaya çalışın gencecik çocuk neden kaçar okuldan
(388 puan) tarafından
Söyledim onuda kabul etmiyor
(388 puan) tarafından
Aynen öyle çok üzülüyorum yemin ederim ya napicam bilmiyorum
(1,367 puan) tarafından
Boşansanız eşiniz size bisey yapar filan diye gelmiyodur belki.
tarafından
Bir melek aynı şeyleri yaşamamiz belki ben şiddetin daha kötüsünü yasamisimdir:(( bu nasıl baba bu çocuğun korunmaya alinmasi gerek h hayatıda kurtulur memur olur bayiltana kadar dövmek nedir ya
(388 puan) tarafından
Ah ah oyuzden cani baba diyorum zaten ama çocuğum hiç bişeyi kabul etmiyor
-Reklam-
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Yaz tatilende bı ise verin çalışsın aklı başına gelsin okumak kadar güzel birşey varmı yaaa keşke bırakmasaydim su yaşımda cocumla okula sinava girecem diye uğraşıyorum 
(388 puan) tarafından
Çalıştı zaten hafta sonlarıda calisiyo babası elinden parayı aldığı halde genede okula gitmem diyo
0 oy
(7,690 puan) tarafından
Zorla guzellik olmaz
0 oy
tarafından
Benim oğlumda 16 yaşında Allahtan seviyor okulu ama bu yaz çalışacak para nasıl kazanıyor öğrensin bence sizde öyle yapın canım illa herkes okuyacak diye birşey yok okulu sevmeyen çocuğa okulu sevdirmek çok zor ama en azından mutlaka liseyi bitirsin 
(388 puan) tarafından
Benimkide yazın çalıştı hatfa sonlarida calisiyo babası elinden parayı aldığı genede çalışmak istiyor okumak istemiyor
tarafından
Kuzum zorla güzellik olmaz dövmek falan çare değil konuşun en azından liseyi bitirsin tam deli çağları üstüne gitmeyin bence
(388 puan) tarafından
Ben gitmiyorum zaten ama eşim kesinlikle affetmez
tarafından
Ne diyim valla Allah önce eşine akıl versin canım
(388 puan) tarafından
Aminn aminn inşallah
0 oy
(50,858 puan) tarafından
sebebi ne peki gitmek istememesinin
(388 puan) tarafından
Hiç istemedi halada istemiyor
(50,858 puan) tarafından
Allah kolaylik versin canim
(388 puan) tarafından
Aminn canım
0 oy
tarafından
Neden gitmek istemiyor önemli olan bu bence bi sorun mu var delikanlı çocuk güzelce konuş bence 
(388 puan) tarafından
Okul değişikliğinde yaptik yinede istemiyor
tarafından
Demek ki okumak istemiyor .okulda rehberlik var ise konuşun bir derim olmazsa liseyi dışarıdan bitirsin ne diyelim hakkında hayırlısı olsun
(388 puan) tarafından
Söyledim zaten öğretmene gönderdiler rehberlige onunda faydası olmadı
tarafından
Sen git bacım konuş şuan karar verme yaşında değil sonra pişman olur sen konuş takip et ilgilen
(388 puan) tarafından
Gittim bende çocukta bitiyo herşey dediler okuldan alsam diploma olmicak elinde disardanda okumicak hayatı mahvolup gidicek
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Oğluna çok üzüldüm. 16 yaşımda annemi kaybettim. Böyle olmaz kocan çok kötü pislik bir adam. Evladınla konuş karşılıklı gerekirse sen psikologa git ne yapabilirim diye konuş. Çocuğunu kurtar. Hayatı kayıyor. Yaşadığı şey normal geliyor dayak yiyor çalışıyor parası alınıyor.. El insaf. 
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Okulda yaşadığı bi sıkıntı olmasa okuldan kaçmaz canım. Bende onu çözmeye çalış iyice. Kotu arkadaş filan mesela. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 424 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 222 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 141 göst.
16 Eylül 2024 Aile kategorisinde Kbranur (222 puan) tarafından soruldu

404,658 soru

12,122,171 cevap

36,476 kullanıcı