0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 gün oldu özele yazdirdik sabah 9.30 aksam 4.30 3 öğün yemek var. Öğretmeni resimlerini atıyor. Bugün sulu boya ile çiçek yapmış eve getirdi. Ama oradaki çocukların onu cimcirdigini ittigini söylüyor öğretmenine mesaj attim arayabilir miyim müsaitseniz diye dönüş daha yapmadı çok ağlıyor napacagimi şaşırdım icim acıyor sabah babası götürecek okula konuşacak öğretmeni ile ne yapmam gerekiyor ya

10 Cevaplar

+1 oy
(5,727 puan) tarafından
Yarın yollamak zorunda mısınız canım önce okula gidip öğretmenle gorussseniz
-Reklam-
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Gitmemek için yalan söylüyor olabilir benin çocuk yapmıştı 
0 oy
(50,868 puan) tarafından
bende bundan korkuyorum ya kendini savunmuyo benimkide sessiz kaliyo oglun demekki
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Ona sakince yaklaşıp boy hizasına gelip göz teması ve ten teması kurarak güzelce böyle şeyler olabilir ve bu durumda öğretmenine anlatması gerektiğin paylaşmalısın 
0 oy
tarafından
kac yasidna cnm soyledigine guvenmek gerek cocugun lafi esastir dogrulugunu cocugundan anlarsin onla konus okula gitmek zorundasin madem burdaki arkadaslarla anlasamadim o zaman baska yere gitmen gerek de ztn dogru degilse bosver falab der
0 oy
(788 puan) tarafından
Sorunu halletmeden gönderirseniz hepten soğur bence
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Böyle böyle kendini korumayı öğrenecek gitmemek için sebep arıyor yılma sakın. Uyduruyor bile olabilir. 
0 oy
tarafından
Anaokulunda çalışmış biri olarak söylüyorum cnm..eğer sessiz bir çocukla utangacsa doğruyu da soyluyo olabilir..sormanız lazım..gitmek istememek için yalanda konusuyo olabilir .zamanla alisacaktkr arkadaş edindikce.ben staj yaparken arkadaşımın ogrencidi annesine Merve öğretmen beni uyku odasına kitlesi beni orda bıraktı demişti..annesi okulu basmıştı..4 yaşında bunu diyen kızda..ama gerçekten sınıfta şiddet yapan cocuk varsa zarar veriyo olabilir
0 oy
(6 puan) tarafından
Canımm çok zor bir durum. Doğruyu anlamak için bence mutlaka bir uzmana götürün. Devlette ilgi nasıl bilemem özellerin fiyatı malum. bibilen.net te pedagoglar var online görüşmeli. Bir konuşun istersen yardımı dokunur muhakkak. Bizim çocuk da harfleri söyleyememe durumu vardı pedagogla çözdük.
tarafından
Canım geçen senenin postu bu muhtemelen çocuk ilkokula başlamıştır artık
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Hortlamissss.   

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 426 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 482 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Semos (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
23 Ekim 2024 Aile kategorisinde Ebram (855 puan) tarafından soruldu

404,772 soru

12,124,964 cevap

36,483 kullanıcı