0 oy
137 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (851 puan) tarafından
Eşim şehir dışında benim de :(ayda bir gelir ikinüc kalır gider durumları bilirsiniz diğer postlatımda var ..kizlar şu an herkesin durumu maddi olarak çok kötü her gün zamn üstüne zam .birde biz gereksiz boş yere bir sürü birca girdik yani yaklaşık 8nay oluyor iyi kötü bata çıka Allahtan başka kimseye el açmadan geçindik ama gün geçtikçe herseyin bu hale gelm3esi hem kaygı hemde derin üzüntü veriuo4 bana ..kizim küçük 23 aylik güvenip emanet edeceğim kimsem yok bnde çalışmak çok isterdim. Eşim evet yapti bir hata bitkoin borç kredi ama gece saatlere kadar çalışıyor önceden acımıyom falan derdim kızgınlıktan ama şimdi onu öyle gördükçe çok üzülüyorum..yinede bin şükür tabiki sağlıklı ama işte...hwrsey bir gün iyi olur derken olumsuz hep üst üste. Allah herkesin yardımcısı olsun içinde de bizim..çalışayım diyorum evladıma kıyamıyorum bnden iyi kimse bakamaz ki ev3 iş desen oda yok ..esime destek olmak istiyorum ama elimden dua etmekten başka bisey gelmiyor ..gece gece huzunlendim yine yazayim dedim dert ortağı bulurum belki

1 cevap

0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun canım vala herşey pahalanmış zor 
(851 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim..
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 164 göst.
15 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,091 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 477 göst.
0 oy
4 cevap 520 göst.
6 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gullkaan (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 2,214 göst.
28 Ağustos 2018 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,785 soru

12,455,475 cevap

46,466 kullanıcı

Kategoriler