Kızlar çok seviyorum doğum hikayelerini dinlemeyi iyi yada kötü kötüde olsa tabiki etkilenmiyorumm sizin nasıldı doğumunuz
Sezeryan oldum hıc agrı sızı hatırlamıyorum mis gibiydi ertesı gun merdıven ınıp cıktım bıkere agrım var benım dıyıp uzanmadım dogumdan sonra cocuk kolıktı o kısmı kabus benım
Benim bebeğimin kafa ölçüsü ultrasyonda hep ilerde çıktı 38.haftaya geldiğimde ise 10cmi geçmişti hem gelmeye niyeti yoktu hemde doğumda bir sıkıntı olur kafası sıkışır diye korktum 3 doktora gittim sezeryan tavsiye ettiler en son bebeğim sağlıklı olsun diyip sezeryan günü almaya gittim 2gün sonrasına o gün çok araba sürdüm neyse gece hafif hafif ağrım oluyor ama bana hep söylenilen doğum sancısı adet sancisinin bin katı diye neyse sabaha biraz daha şiddetlendi ama gene de adet sancılarım ile aynı hatta daha azdı ama gebe riske atmak istemedim doktora gideyim belki acil sezeryana alır dedim o kadar sezeryana odaklandik artik neyse eşim işte ona tedbir amaçli bi gideyim dedim çok panik çünkü ne olur ne olmaz diye o ağrı ile evimi topladım hastahane çantama son eklenecekleri koydum aşağıya arabaya taşıdım arabayı kendim sürerek hastahaneye gittim doktor bi bakalım dedim hiç çatı muayenesi olmamıştım muayene yaptı 4cm açılma var dedi pek doktor bey ameliyata mi dedim yok açılmaz çok güzel çatın da iyi normal deneyelim dedi epidural istedim bi yandan da bebeğe birşey olmaz dimi diyip duruyorum oğluma birşey olur korkusu ile var gücümle tam zamanında ıkinıyordum o kadar kaptırmışım ki çocuk doğdu bana dur diyorlar duymuyorum :) 6saat sonra normal doğumla oğluma kavuştum ve doktor bile dedi kafası normal hep ultrasyon yanılması bana göre çok aşırı zor bir doğum olmadı epiduralli muhteşem birşey Buraya kadar okuyan olduysa teşekkür ederim
Ablam ile aramda 1 ay vardı hamileliğimin ablamın doğumuna gidip sancı odasında yanında oldum o çektiği çileği görünce ertesi gün ben sabah doğuma gittim oglum ile yeğenimin arasında saatler var ahahahahahaha
Ilk kızımı doğururken baktım ndaki çığlık ariyo çarşafı yırtıyor doğurmicam istemiyorum kalsın orda diye bağırıp duruyo. Ya Rabbim ben ne zaman böyle bağiricam diye beklerken doğurdum doktor diyo ağrı var mi ben de âdet ağrısı gibi diyince doktor dedi ki kızım sen nasıl âdet görüyordun
1,502,371 soru
24,530,722 cevap
359,948 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın